reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marciu - my tez juz plany- ze na wakacjach w domku rodzinnym, ogród piaskownica dla chrzesnicy bo to ponad 2 latka bedzie miec, basenik, huśtawka i my na kocyku z małymi szkrabami :)

Ja teraz jakos stresy mam mniejsze, przed wizyta spokojna jestem, ale moze to i z wycieńczenia przez te moje przeboje!

Marciu nie stresuj maleństwa - pamiętaj - szczęśliwa mamcia to i szcześliwy bobasek :-)

reklama
Kasia teorie wszystkie znamy ze nie wolno sie denerwowac itd ale wez i sie nie denerwuj jak staralam sie rok czasu tyle kasy, nerwow i placzu bylo a teraz jak sie w koncu udalo to niby weszlamw okres wzglednie bezpieczny i nie zdazylam sie nim nacieszyc a tu zachodze do toalety i widze krew i zalewa mnie panika i pytanie w glowie " co znowu:angry:" ? No ale staram sie chwile to trwa zanim se przetlumacze ze tak na prawde czy bede sie zamartwiac czy nie nic nie zmieni jak ma byc dobrze to bedzie

reklama
no tak to w przyrodzie wyglada ;) jedni robia miejsce drugim :-)

Kasiu gratulacje dla siostry! fajnie że marzenia Wam się spełniają i będziecie razem z brzuszkami paradować, a potem z maleństwami :))

Marciu odpoczywaj, dbaj o siebie i maleństwo :*

Karola co do cyklu to wogole nie pomoge, ani nic madrego nie napisze, ale sle Ci kochana duzo fluidkow ciazowych, co by Cie szybko ZARAZIĆ :)) ( i Emalię z Basikiem;))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry