marcia30
Fanka BB :)
Witam sie wieczorowa pora!
ja mam wizyte za tydzien oczywiscie z usg , myslalam czy nieisc dzisiaj do ginki w zwiazku z uboeglotygodniowymi plamieniami ale doszlam do wniosku ze nie bede szla bo do niej jestem zapisana na wtorek za tydzien a skoro sie uspokoilo , progesteron tez ponad 40 i kolezanka wpomoze mnie luteina bo mi sie skonczyla a ona jest tez jej pacjentka ale w przeciwienstwie do mnie od poczatku ciazy miala wysoki progesteron wiec nie bierze lutki a ma zapas to pojde za tydzien. A tak poza tym to chyba zaczynam czuc delikatne ruchy od dwoch dni mam nadzieje ze to to i czekam na porzadne kopniaki.
staraczki kciuki za was dalej zacisniete &&&&&&
ide spac dobranoc :-)
ja mam wizyte za tydzien oczywiscie z usg , myslalam czy nieisc dzisiaj do ginki w zwiazku z uboeglotygodniowymi plamieniami ale doszlam do wniosku ze nie bede szla bo do niej jestem zapisana na wtorek za tydzien a skoro sie uspokoilo , progesteron tez ponad 40 i kolezanka wpomoze mnie luteina bo mi sie skonczyla a ona jest tez jej pacjentka ale w przeciwienstwie do mnie od poczatku ciazy miala wysoki progesteron wiec nie bierze lutki a ma zapas to pojde za tydzien. A tak poza tym to chyba zaczynam czuc delikatne ruchy od dwoch dni mam nadzieje ze to to i czekam na porzadne kopniaki.
staraczki kciuki za was dalej zacisniete &&&&&&
ide spac dobranoc :-)
Niestety z kazdymi wymiotami z krwią mam sie zgłaszac do szpitala ( wiec pewnie znów by tam leżała bo taki incydent miał miejsce w czwartek po powrocie z domku rodzinnego, ale ze nie miałam sił, i krwi nie było tyle co poprzednio to nie pojechałam)!

, który wyssie z Ciebie co potrzeba"
Siedziałam aż mi się źle zrobiło i wyszliśmy się z mężem przewietrzyć...wróciliśmy....i znowu siedziałam...minęło ze 2,5 godziny ...w końcu tak osłabłam, że poszłam do recepcji przesunąć wizytę bo powiedziałam, że nie dam rady...Słuchajcie, byłam w szoku, natychmiast się mną zajęły, zapytało co mi jest, kazały usiąść, poleciały do gina i...weszłam bez kolejki !!! Byłam w cięzkim szoku...Naprawdę było mi już bardzo źle. Ostatnio ciśnienie miałam 85/60 !!! Gin na wejściu zapytał o to ciśnienie i nie dziwił się, że zasłabłam. Dał receptę na dalszy Duphaston i wypisał skierowanie na badania ciążowe (krew itp...). Zalecił leżeć, odpoczywać...