reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Basik, kciuki &&& bo tempka naprawdę ładna! :happy:

U mnie niedziela przyniosła kolejne wymioty :confused2: A wyjątkowo pokusiłam się dziś o pizzę...tak bardzo mi smakowała... Po 3 godzinkach zjadłam jogurt i poszło ... - to napewno jego wina! :crazy:

Ashlee nic a nic tylko mi brzuch dość mocno opadł bo zgaga poszła precz ale latam co chwile na sik :) moja mama zawyrokowala ze urodzę w przyszłym tygodniu :D

Dziewczyny głowy do góry. Wiem pewnie sobie pomyślicie: ale pitoli jak juz w ciazy lata i dobrze bo mnie tez to drażniło ale musicie wierzyć ze Wasze dzidziorki dobrze wiedza kiedy maja do Was przyjść a zwykle bedzie to w najmniej oczekiwanym momencie :*

Witam z rana :)

Ja już wczoraj w nocy myślałam, że może coś się rozkręci, przyszły bóle pleców, później brzucha, przeczyściło mnie troszkę, doszły skurcze i co i NIC :) eh to czekanie

Nanncy - u mnie niedziela również zakończona wymiotami! a po jogurtach nie raz zwracałam!

A dziś wiadomośc dnia - BEDZIEMY MIEĆ CÓRCIE!!

Jestem w szoku!Gdzie sie podział mój Szymuś?? :P:P Mówie do Gina ze nie wierze - a on ze nie ma innej opcji - nóżka, nóżka i cipuszka!! :-D Ashlee- wykrakałas z panią Szymonkową!

Ostatnia edycja:
Kasia no nie gadaj....ale numer az sie boje zeby moj symus sie nie zmienil w core a podobno szybciej pomylic w druga strone. U mnie na kazdym usg od 12 tc potwierdza ze chlopak i niech tak zostanie:-)

Marcia - u mnie na prenatalnych w 12 tc powiedział ze mozliwe ze chłopak, potem dzidzia się chowała! ale ja intuicyjnie od poczatku byłam przekonana o tym że chłopak bedzie! a dziś - zdj nie pozostawia wątpliwości raczej, ale mam dzis prenatalne wiec bede w 3d widziec ;p dla potwierdzenia! :-) trezba sie nad imieniem zastanowić :) dzięki temu mam całą szafkę ubranek po chrześnicy :) chyba ze siotra bedzie miała teraz drugą córe no to będzie podział :)

Ashlee - no włąsnie ze nie mam pojęcia, od zawsze nam sie Zuzia i Maja podobały, ale sa już dwie dziewuszki o tych imionach - u mojej siostry i u brata Łukasza mojego! wiec odpada! bedziemy szukać! ;)

reklama
Cześć dziewczyny :)!!!

kasiaczek :-D gratuluję "niespodzianki" , cieszę się,że u Was wszystko dobrze - pomimo incydentów zdrowotnych - wiesz o co chodzi :)

Nanncy - Trzymaj się kochana :-) i dbaj o siebie :-)

Annie,Ashlee - trzymam za Was kciuki :tak::tak: niedługo będziecie mieć przy sobie swoje maleństwa!

Marta,Basik,Emalia,Marka - buziaki dla Was dziewczyny i trzymam kciuki za fasolki te które już są i te które będą :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry