• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

marcia ja też się nad Bartkiem zastanawiałam na początku :) chociaż Krystian też ładnie ;)

asiu wszystkiego najlepszego :) powodzenia w dalszej diecie ;) i udanej zabawy :))

basik
trzymam mocne kciuki, co by wredota nie przyszła do Ciebie!

karola wszystkiego co najlepsze w dniu Twojego święta :)) Udanego cyklu!

kasiu kawał kobiety już z tej Twojej ancymonki :)) niech malutka rośnie zdrowo :)

Ja jutro z rańca jadę do szpitala na badania i proszę o trzymanie kciuków, co by się okazało że Szymuś chce już wyjść ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Ashlee - ależ jestem podjarana!! :D:D Wszystko w domku dopięte na ostatni guzik! Fajnie że u nas zostałaś :) będziemy przeżywac razem! Z grudniówek tylko poród naszej SeeYou przeżywałam, bo mieszka w moich rodzinnych okolicach i mamy kontakt telefoniczny! Mam nadzieje ze po rozwiązaniu będziesz tu nadal :) się nam taka mała grupka zamknięta stworzyła! Jakbyś jutro zostala nie zapomnij Cioć BB powiadomić :-)

Annie - TY mówisz, ze mamuśka Ci wywróżyła przyszły tydzień ?? hohooh! &&&!

Ashlee kciuki zacisniete&&&&

kasia ja glukoze juz dwa razy robilam tzn test obciazenia. Faktycznie kawal baby juz nosisz ciekawe ile moj babel bedzie wazyl 30 .10 bo wtedy polowkowe juz nie moge sie doczekac :-) ale mnie nastraszyscie z tym Bartkiem mi sie zawsze kojazyl ze spokojnym dzieckiem

Kasia ale numer!!!! dziołszysko jednak :-) GRATULACJE!!!

Ashlee dawaj znać jak po wizycie ;-)

Emalia, basik kochane wytrwałe staraczki trzymam mocno kciuki za Was :tak:

U nas po wczorajszej wizycie wieści takie że w tym tygodniu rodzimy mała już jest tak nisko pod spojeniem łonowym że nie dało rady jej już zmierzyć. Brzuch opadnięty do granic możliwości. Czopu już u mnie niet a na ktg wychodzą minimalne skurcze ale ja ich nie czuję. Ginka powiedziała że teraz będzie największy dyskomfort bo pewnie odczuwam parcie na pęcherz przez to że główka jest już bardzo nisko w miednicy ustawiona do wylotu :-)

No Annie chyba wykrakałaś tą sobotę ;) bo po dzisiejszej wizycie lekarz stwierdził, że może mnie przyjąć na oddział dzisiaj, albo w sobotę. Stwierdziłam, że poczekam do soboty i rodzimy, jeju aż się zestresowałam, bo zaczęłam sobie wyobrażać pierwszy poród itd...

O ludzie ludzie Annie - kurka rurka ale czad :) ho ho ho!! Nelka bedzie zaraz na świecie! Ale mi sie micha cieszy! a Ty jak z nastawieniem!??? duży stresor, obawy czy póki co jeszcze stoicki spokój?? bo na pewno kwestia obecności mamuski pomaga!

Ashlee, Marcia - moja mała wcale nie wazy za wiele, na ten tydzień ciązy jest poniżej średniej ale mieści się jeszcze w normie, tak sie wczoraj dowiedziałam!

a dzis jeszcze wizyta u endokrynologa - tsh-2,17!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry