reklama

Staraczki grudniowe 2012

U mnie bedzie Bartek albo Krystian mi sie bardziej podoba Krystian ale moj maz sie jeszcze nie wypowiedzial w tej kwestii chociaz on to malo co ma do gadania ma zabita glowe swoimi projektami i planami i generalnie u nas jest tak.....rob jak uwazasz kochanie :-)

kasiu no to u ciebie inaczej niz u mnie bo na tym genetycznym powiedzial ze cos po mesku sterczy ale potem w 16 tc i co w tamtym tygodniu bylam to byl praktycznie pewny pokazywal mi siusiaka :-)

Asiu rowniez buziaki przesylam jak tam u ciebie ? Przgotowania do slubu w toku?

reklama
:-D przygotowania na razie w zawieszeniu - procenty są, orkiestra zaklepana :tak: na razie spokój! w grudniu wybieramy się do księdza zaklepać termin i takie pierdołki ustalić. Resztę szału po nowym roku!

Ja na razie się przygotowuje do ślubu dietując się :-D hahaha.

teraz idziemy w sobotę na wesele , na które szczerze powiedziawszy nie mam wcale ochoty :( jak będzie zimno i taka pogoda jak dziś to chyba sobie w łeb szczelę! bu! :sorry::sorry:

muszę jeszcze ustalić z dietetyczką co tu zjeść chociaż na obiedzie - bo nie chcę żeby podpadło że nic nie jem , po co mają wiedzieć że się odchudzam czy coś. Potem tylko będzie co niektórym żal dupe ściskał :)

Basik - ja nie wiem jaka jest recepta bo myslałam ze to chłopaczek bedzie, w końcu nawet bzykanko było w momencie owulki i dzień po czyli wieksze szanse na syneczka! a tu masz ;) Princeska!

Ja po usg genetycznym - wszytsko w porząsiu - i płytke mam z badania :) bedzie pamiątka jak nic :)

kasieczek ale niespodzianka :szok:

no to teraz nie masz już Ancymonka w brzuszku tylko ANCYMONKĘ :-D

butterfly spełnienia marzeń :tak: udanego wesela i ślicznej fasolki w brzuszku, która pojawi się w wybranym przez Ciebie momencie ;-)

basik kciuki nadal zaciśniete

emalia hop hop, weteranka Karola Cię wzywa :-)

marcia Bartek super imię ale wszystkie Bartusie to niezłe rozrabiaki, no co do jednego :-D

reklama
Karola - oj tak - Ancymusia teraz jest :D I z tymim Bartkami - masz chyba racje:P znam jednego brzdąca, ale za 3 nadrabia:-D

Marcia - moja Mała waży 395g, dł, już się tak nie zmierzy, ale z obwodu główki i brzuszka, jestem 6 dni w tył niz na suwaczku. A z wymiarów mózgu 10 dni do tyłu! No i gluzkoze badam na raz następny, ale wydaje mi się że Ty już to robiłas.. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry