Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Basik- nasze mamcie Annie i Ashlee bedą rodzić w tym tyg, a ty zaciążysz - równowaga musi być! && trzymam! wiary wiecej! ja 10dpo nie miałam zadnych objawów!
Ashlee annie ale fajnie ze na dniach wasze dzieciaczki beda na swiecie , czekamy z niecierpliwoscia :-)
basik ty nie kracz ja tez nie mialam objawow bo ja generalnie z tych bezobjawowych.
kasiu po prostu nosisz pod serduszkiem sliczna drobna ksiezniczke ja az sie boje czy moj chlopaczek nie bedzie jakis wielki tzn moj maz drobny no ja troche przy kosci ale z postury raczej tez normalna. Ostatnio synus wazyl chyba 216 g a do usg mam jeszcze 2 tyg takze tak se srednio licze ze tez powinien wazyc cos podobnie ...zobaczymy
a spac mi sie chce ...wypilam esspresso karmelowe bo se do dolce gusto zamowilam nowe smaki i dalej mnie lamie , zaraz zobacze jakie mam cisnienie
Dziewczynki powiedzcie mi czy miałyście kiedys tak ,że jak zazwyczaj miałam miesiączkę 5- 6 dni ( ok 4 dni krwawienia i 2 plamienia) a teraz miałam jeden krwawienia, wczoraj już na jednej podpasce a dzisiaj praktycznie lekkie brązowe plamienie. To duża rozbieżność . Co o tym myślicie?