reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ashlee GRATULACJE!!!!! Ale fajnie :-)

kasiu u mnie jakos tam w pn mialam troche brudkow ale to chyba przez to ze wieczorem zaaplikowalam 5 lutein i rano 5 i mialam wrazenie ze moja pochwa robila bleee jakby chciala sie oczyscic i z tym wszystkim wylecialo troche tej ciemnej starej krwi pewnie wczesniejszej. Zostalo mi 2 tyg rowno do polowkowego i mam nadzieje ze tym razem dotrwam bez wczesniejszych wizyt

Kasia ten moj progesteron to bez rewelacji ostatnio byl niecale 41 a jesli chodzi o dzidzi to wydaje mi sie ze czuje aczkolwiek nie za czesto bo po pierwsze mam troche tluszczu na brzuchu a po drugie to nie wiem czy lozysko nie jest na przedniej scianie wiec mam utrudnienia :-) a twoja corcia pewnie juz fika porzadnie to czujesz?

Marciu - ja własnie mam na przedniej łożysko! no a mała zaczełam czuć tak ze nie pomyle tego z jakimiś ruchami jelit czy cos dopiero w ten poniedziałek! pewnie mała sama była zaskoczona ze jest dzoewczynką, ewentualnie dała mi kopa ze nie wierzyłam iz może być córka :-D ale to nie sa jakies wyraźne ruchy! bardzo sporadyczne pukania póki co!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry