reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ashlee kochana gratulacje i czekamy tu na fotki :)

Ja sie pochwale bryką dla naszej córci ImageUploadedByForum BabyBoom1382006385.725885.jpg
Wreszcie moge odsapnąć bo wszystko mamy na gotowo :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1382006385.725885.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382006385.725885.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 51
annie fajna bryka :tak:

basik aaaale ładna tempka oby się teraz tak ładnie trzymała i był + na końcu :tak:

ja czekam na owulację, i czekam... i czekam... a jej nie ma... śluz piękny ale co z tego jak temperatura nie chce skoczyć... wrrr... za sugestią gina odstawiłam na kilka dni Gynalgin bo byłam pewna, że owu będzie przedwczoraj / wczoraj a tu duuupa, no i nie wiem czy brać Gynalgin i odpuścić całkowicie ten cykl czy nie brać i czekać na owu. :confused:

Karola ,Kasieczek zmienilam na wykresie granice wyzszych temperatur(doczytala dopiero ze pierwsza wyzsza musi byc o 0,05 wyzsza od 6 ciu nizszych):szok::szok::szok:
wiec jutro 11dpo i pewnie tempka spadnie jak zawsze Kasiu:hmm:

Dzien dobry!

no annie wszystko gotowe, pelnia tez jest mozesz sie zbierac do szpitala :-)

ja wczoraj wieczorem trzymajac rece na brzuchu dostalam takie dwa wyrazne kopniaki ze az podskoczylam :-) moglby sie juz synus kopac regularnie :-)

jade do labu , milego dnia!

reklama
Cześc dziewuszki!

Marcia - ale Ci fajnie, ja takich wyraźnych jeszcze nie dostaje! no ale sie doczekam :)

Basik - od rana czatuje na Twoim wykresie i czekam na dzisiejszą tempke !!&&&& i co?? i nie spadła ;):):):):):) hihihii!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry