• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
widział, wpadłam do sypialni jak bomba, rzuciłam się na niego ale był tak zaspany, ze chyba do niego nie dotarło co mówię :-D

potem jak po raz 10 weszłam do sypialni i powiedziałam, ze dosyć spania, ma wstać i zobaczyć czy ja czasem nie mam jakiś zwidów to zwlókł się z łóżka, obejrzał test i wypalił:

"łeeeee, jakaś blada ta druga kreska..."

no ja Cię pikolę, myślałam, że patelnią strzelę co by się obudził raz a dobrze, faceci to muszą mieć chyba czarno na białym, przynajmniej mój, bo on to myślał, że to będą takie dwie, czerwoniaste krechy, że aż po oczach będą go raziły :-D:-D

ps. idę spać, żeby szybciej było jutro :-p

Karola, Karolaaaa !!!!!!!!!!!! ja Cie kręcę !!! ale emocje :-D No ja też spać nie mogłam wtedy, co chwile brałam test w łóżku do łapy i podświetlałam w nocy telefonem, sprawdzając pod światło, czy dobrze widzę a mąż zareagował podobnie do Twojego, więc wszystko w normie :))))))

Annie, kciukasy za poród !!!!!!!

Idę se rzygnąć przed snem z wrażenia ....

Ostatnia edycja:
Sory, ze sie wkradam na Wasz watek, ale bardzo mocno trzymalam kciuki za Karolę. A teraz wykresik był bardzo obiecujący. No i sie doczekałam!

karola - po cichutku gratuluje, trzymam kciuki! Kibicuje Ci od dawna, bo sie juz w kilku miejscach spotkalysmy. To napawa optymizmem, ze i mi sie w końcu szczęśliwie uda. &&&&&&&

Kurna to ja z tych wczorajszych swoich emocji gdzies przegapilam tego bladzioszka karoli no to trzymam jeszcze mocniej kciuki zeby dzisiaj bladzioszek stal sie coraz mocniejsza kreseczka :-)

a ja sie obudzilam i spac nie moge oczywiscie siusiu mi sie chcialo ale i mama mi sie przysnila i leze sobie i rycze w lozku ot taki mozna powiedziec srodek nocy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry