reklama

Staraczki grudniowe 2012

Jestem po wizycie moj synus nadal jest synusiem :-) wszystko jest ok wszystkie najwaznkejsze organy w jak najleprzym porzadku :-) krystianek wazy 410 g i z usg wyprzedza rozwojem o tydzien. Pytalam o ruchy to powiedzial ze spokojnie niektore kobiety wogle jeszcze nie czuja takze w brew pozorom dzidzia jest nadal mala i ma duzo miejsca. Moj synus plec zawsze pokazywal ale za to raczki trzymal caly czas przy buzi i mam takie malo wyrazne zdjecie no ale najwazniejsze ze zdrowy. Potem wstawie zdjecie.
Karola trzymam kciuki &&&&&

reklama
Hej laseczki.
U mnie tempka powoli do góry. He he, ale wiem jak to sie skończy...
Marciu- bardzo mocno trzymam kciuki za badanko. Czekam na dobre wieści i foteczki dzidzi :)
Kasiu-\jak się czujecie?
BB-Anna- Jak tam brzusio. Wszystko ok?
Karola-!!!!!!!!!!!! masz wpierdziel ,że mnie nie poinformowałaś z samego rana!!!!! Ja wierze całym sercem ,że to fasolinka. Czekam na wiruska od Ciebie :*
Ashlee- jaksię macie? Pokaż małego kochana :*

Emalia niech już ta tempka dalej ładnie rośnie i na 37 sie zatrzyma &&& :)

DSC_4653.jpg Na razie daje się rodzicom w miarę wyspać i ogólnie śpi ładnie, je ładnie, aż nie chcę bardziej zachwalać, żeby się nic nie zmieniło :) tfu, tfu

Marcia gratuluję udanej wizyty i czekam na zdjęcie Krystianka :)

Załączniki

• DSC_4653.jpg
    DSC_4653.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 73
Marcia - wiedziałam ze bedzie w porządeczku!! super!!

Emalko- u mnie lepiej, zaczynam wracać do żywyc - choć wczoraj się tak chwaliłam jak mi lepiej i dzien zakończyłam wielkim bełtem.. ale dziś w miare oki, nawet z moim byłam na galeriach chwile pochodzić i ogarnęłam :) także jestem z siebie dumna!! A tempka Twoja będzie szybowac oj będzie! Z takiego bzykanka to hohohoh!

Ashlee- piekny maluszek, spiworek masz taki fajny czy co to ??

Karola - nosz nie stresuj nas tyle!! :)

Hej Laseczki !!! Przepraszam, że ostatnio mało piszę ale potwornie źle się czułam :baffled: Dziś nie będę się chwalić bo przechwalę jak Kasieczek :P

Karola, ojaaaaaaa !!!!!!! :-) I nic już więcej nie dodam, żeby nie zapeszać ;-)

Emalia, również trzymam kciuki za tempkę :happy2:

Marcia
, gratuluje udanej wizyty i spokoju ducha.

Nanncy - nie chwal nie chwal - ja za kazdym razem tak miałam, i siotrze już nie kazalam sie pytać nawet! A jak pęcherz?? Zaczęłaś juz 2gi trymestr wiec zacznie Cie puszczać :) wlewam wiadro niadziei w Ciebie ;)

Kasieczek, no ja się właśnie modlę o ten II trymestr, żeby przyniósł jakąś ulgę... W sumie jakiś tam wieczorny haft ujdzie w tłoku, najgorsze są całodobowe męczarnie mdłościowe, bleee... A pęcherz jakoś przeszedł. Tzn czasem siusiam częściej ale bez przesady, nie odczuwam też żadnych dodatkowych dolegliwości. Może coś tam mi się przesunęło i ucisnęło 1 dzień na pęcherz? A może piasek mi schodził bo miewam w nerkach? Tak czy siak, jeśli wytrzymam do wizyty (12.11) to zrobię sobie ogólne badanie moczu do gina i powiem mu o tej sprawie.

Nanncy - dobrze ze z pecherzem sie poprawiło! no tak, bełt mozna znieśc, gorsze te całodobowe nudności! mi zaczyna przechodzic, a zaczęlam 6 miesiac..! dzis 3 raz wyszłam z domku od poczatku ciazy na dłuższy spacer i zakupy. kondychy brak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry