reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziewczyny podjęłyśmy decyzję z mamą że jutro zaaplikuje mi czopek na przyspieszenie porodu. Jeśli zadziała tak jak ma zadziałać to 24 h i Nela bedzie z nami. Ale mam stracha... :baffled:

reklama
jej Annie co za wieści! :))) trzymamy z Szymusiem mocno za Was kciuki &&&& i czekamy na dobre wieści

Nanncy biedna trzymaj się, mam nadzieję że szybko przejdą Ci te wstrętne dolegliwości

A mój Smyk taki nabrał apetyt, że ledwo z produkcją wyrabiam:-D

Cześć dziewczyny :tak:

Annie - no to powodzenia ! && zaciśnięte!

Ja normalnie mam dziś kurwicę i nerwicę i załamanie w jednym! już mi łapy opadają!
przyszedł koleś od płytek - do łazienki, i co się okazało ze płytki mają inny odcień ! ja *******e! pal tam licho że ciemniejsze i jaśniejsze - ale te jasne mają inne odcienie,
ja się normalnie załamałam jak to zobaczyłam.
A z płytkami dupa - nie można ich oddać na gwarancję bo były kupione z 4 lata temu i teraz **** by to...

WP_000295.jpg a wygląda to tak ... normalnie ja nie wiem co to za koleś,że on do cholery nie widzi że coś jest nie halooo...

masakra jednym słowem.

Załączniki

• WP_000295.jpg
    WP_000295.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 54
Annie - ale czad!! normalnie jestem podekscytowana :):):) trzymam kciuki! Aplikacja w szpitalu czy w domku!| Dawaj nam znąć od razu! No i jak z tym kocykiem!! teraz dziergami komplet dla chrześnicy na mikołaja póki w miare sie czuje to korzystam! A potem moge dziergnąc kocyk :)

Ashlee- chwała ze chce jeść maluszek! :):)

MArcia - gratuluje wyboru imienia! My dla dziewczynki nie mamy - podoba mi się Milenka - ale mój nei zgodzi sie na to imie, bo z Milenką takei sytuacje złe sie kojarza mu. No i póki co w brzuszku siedzi bezimenna Ancymusia :P

Butterko - wow! jaki spadek wagi - ale sie wzięłaś! Gratulacje!! i oby tak dalej :) A płytki - myśmy mieli tak z panelami - kupione leżały, az bedzie czas poukładac i się okazało ze paczka inna, a że leżały kilka lat to już nei można było nawet dokupić i też duuupa. ale jakoś poszło w kąt czy coś i nie widać w miare - tzn my widzimy, ale sie w oczy nie rzuca!

Nanncy - witaj w klubie - obiad wczorajszy tez sie u mnie nie utrzymał! dasz rade, ja dałam tyle, i jeszcze ogarniam Ty tez dasz rade! Ale miałam tak jak Ty dni załamki, płaczów, ze juz dłuzej nie wytrzymam! a potem kolejny i kolejny dzien i jakoś idzie! Jestem z TObą! Dasz rady - dla Kruszynki wszytsko :)

Ostatnia edycja:
Annie trzymam kciuki i nie moge sie doczekac Neli :-)

Nanncy kochanie wspolczuje ale tak jak kasia pisze dasz rade, kobiety sa w stanie wytrzymac na prawde duzo dla swoich maluszkow...

moja Pati dostala dzisiaj dwa kopniaki od braciszka..polozyla ree na brzuchu i zaraz byly kopniaki byla zachwycona :-)

reklama
Cześc dziewczynki!

Nanncy - na kwas - migdały i siemie lniane!! trzymaj się!

Marcia - no to nieźle Cie już Krystianek kopie!!

Butterko - kto nie wie nie zauważy pewnie różnicy. Także spokojnie! :)

Annie - jestem cała podniecona!!:-) a jak Tatuś??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry