Annie - ale czad!! normalnie jestem podekscytowana

trzymam kciuki! Aplikacja w szpitalu czy w domku!| Dawaj nam znąć od razu! No i jak z tym kocykiem!! teraz dziergami komplet dla chrześnicy na mikołaja póki w miare sie czuje to korzystam! A potem moge dziergnąc kocyk
Ashlee- chwała ze chce jeść maluszek!

MArcia - gratuluje wyboru imienia! My dla dziewczynki nie mamy - podoba mi się Milenka - ale mój nei zgodzi sie na to imie, bo z Milenką takei sytuacje złe sie kojarza mu. No i póki co w brzuszku siedzi bezimenna Ancymusia
Butterko - wow! jaki spadek wagi - ale sie wzięłaś! Gratulacje!! i oby tak dalej

A płytki - myśmy mieli tak z panelami - kupione leżały, az bedzie czas poukładac i się okazało ze paczka inna, a że leżały kilka lat to już nei można było nawet dokupić i też duuupa. ale jakoś poszło w kąt czy coś i nie widać w miare - tzn my widzimy, ale sie w oczy nie rzuca!
Nanncy - witaj w klubie - obiad wczorajszy tez sie u mnie nie utrzymał! dasz rade, ja dałam tyle, i jeszcze ogarniam Ty tez dasz rade! Ale miałam tak jak Ty dni załamki, płaczów, ze juz dłuzej nie wytrzymam! a potem kolejny i kolejny dzien i jakoś idzie! Jestem z TObą! Dasz rady - dla Kruszynki wszytsko