reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
annie rodzisz????????

jejku ale napięcie :sorry2:

butterfly spoko, wyglada ok.

kasia zdolniacha z Ciebie!!!

ashlee czekamy na kolejne zdjęcia Szymusia :tak:

marcia Pati zadowolona, że będzie miała rodzeństwo?

ovufriend dziś mnie rozśmieszyło, po raz pierwszy dostałam 10 / 10 ptk jeśli chodzi o objawy ciążowe, w życiu bym się nie spodziewała, że objawem ciąży może być... biegunka :szok: :szok: :-D:-D

kasieczek zobaczę jaka będzie temperatura :tak:
wyników jeszcze nie odebrałam bo nie mam jak po nie jechać, M. siedzi w domu bo nie ma godzin dla niego więc nie odbierze ich dla mnie, a ja nie mam kiedy jechać bo albo siedzę w szkole do późna albo wracam wcześniej ale mam korki a labolatorium niestety czynne tylko do godz 15.

może jutro się uda mi się odebrać jak będę jechać na kolejną komisję lekarską.

Dzien dobry!

annie jak tam nocka minela....Nela juz z nami na swiecie ?

karola moja Pati to marzyla o rodzenstwie ona po kazdym usg lata ze zdjeciem po kolezankach i sie chwali do tego cala szkola chyba nam kibicuje:-)

ja chyba zaraz zejde na zawal bo mam dzisiaj usg polowkowe i strasznie sie boje jeszcze wczoraj synus cos nie chcial fikac i tylko rano ok 4 go czulam a potem nic i wieczorem sie odezwal do zestresowanej matki, takrze trzymac kciuki za mnie zeby wszystko bylo ok.
u mnie dzis 21tc :-)

Marciu - powodzonka będzie dobrze! moja mała tez zalezy od dnia jak tam z jej aktywnością! Ale może być tak, ze synek tak sie ustawił, że kopie a Ty tego nie czujesz! Wiec spokojnie ;) będzie dobrze! zdawaj nam relacje od razu!!

KAROLAAAAA!!!!!!!! O JAAAAACIE ;):) KCIUKI TRZYMAM! dawaj znać, jak róbiłaś sikańca - wrzucaj fotke!!! podjarałam się jakbym to ja testowała!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry