reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ashlee- toż to istne cudo!!! Piękny synuś. Fajnie ,że jest grzeczniusi i niech już tak zostanie do 18-tki :D
Kasiu-cieszę sieże już lepiej i oby z dnia na dzień było superaśnie. Moja psiepsióła jest w 20 tc i co dzień rano musi oddać nadmiar treści pokarmowej :)
Nanncy- i oby Tobie kochana szybko przeszły te potworności i żebyś mogła się cieszyć brzuszkiem :*
Marcia- cudowny maluszek, aż się łezka w oku kręci :) Niech Krystianek rośnie zdrowo :*
Ania- to sie cieszę ,że jest ok.Oby tak dalej &&&

Info od naszej ANNIE:

"zaraz wychodzę z wanny i jade na porodówke :) skurcze ładne i coraz mocniejsze, a moja mama ma dyżur więc cos podziałamy :) napisz dziewczynom"

No to trzymamy Kciuki za Annie i Nelcie!!

Oby to szybciutko zlecialo .....
kurde dzisiaj byl taki udany dzien do poki moj nie wrocil z roboty i nie oswiadczyl ze chyba jutro bedzie bezrobotny bo szef obciol im zarobki mniej wiecej o 30 % a moj powiedzial ze za takie stawki nie bedzie pracowal i nie pozwoli sie tak traktowac ....:-(

laski wybaczcie ale cały dzień byłam poza domem, dopiero co wróciłam z Łodzi, miałam kolejną komisję lekarską.

rano zdjęcia nie cyknęłam bo spóźniłabym się do pracy prawie z tych emocji :sorry2::sorry2:

teraz to nie ma co cykać bo kreseczka jest słaba i przy sztucznym świetle pewnie niewiele będzie widać.

jutro idę na godz 9 więc siknę rano, cyknę fotę i od razu Wam wstawię :tak:

no chyba, że tempka spadnie na łeb na szyję, to poryczę się i tyle z tego będzie :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry