Karola - wiedziałam!!!!!!!!
G R A T U L A C J E !!! nosz rewelacja!! jupi jupi jupi!!! Teraz szybciutko wybrać wyniki tsh i śmigac do endo! no i zrób sobie, nawet na własną rekę progesteron!! Alez sie ciesze!!
Ja dzis po tej glukozie! jakos to ogarnęłam, choć po 40 minutach od wypicia, ziewałam jak fiks tak mi się spać chciało, ale to i noc miałam do bani. potem było oki i nawet po sklepach pochodziła, i jakies 300m przed domem tak mnie zesłabiło, poty zimne oblały, ze musiałam dzwonić po swojego, bo bym sama nie doszła! Może to i z głodu.. Albo i z takiej ilości cukru!!
Marcia - witaj w klubie, noc to ja miałam beznadziejna i budziłam sie co chwile. snią mi sie koszmary - choć nie oglądam horrorów, nie czytam żadnych takich rzeczy ani nic, nie wiem skąd takie sny u mnie, ale w nocy sie obudziłam, mojego nie było i strach mnie jak fiks obleciał, ze jak mój wrócił koło 3 i zostawił klucze u kumpla ( wiec musiał dzwonić domofonem) to nawet sie na niego nie wydarłam, tylo czekałam az do łożka wparuje i mnie przytuli co bym mogła spokojnie zasnąć!!
Ashlee - dzięki za przekazanie info
No i laseczki - staraczki zapisywac sie na HSG - co byście mogły odwoływac przez zaciazenie