reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Cześć Wam :-D , wpadłam się przywitać i zobaczyć co u Was słychać.
Kasiaczek - ale masz zdolności , tylko pozazdrościć :tak: ja bym nie miała cierpliwości nic robić na drutach :happy:
Nancy - przykro mi z powodu pęcherza :baffled: - niestety nie znam się na tym co można a co nie brać w ciąży,
pędź do swojego gina i daj znać co wyszło
Annie - trzymam kciuki za Ciebie i Nelę :happy: - już niedługo będziecie razem - a się trzyma kurczowo terminu dziewczyna :happy:

Basik,Marka,Marcia,Ashley - dziewczyny co u Was?
Basik - jak tam starania?
Marka - jak się czujesz? i co u Twojego maleństwa ;-)
Marcia - połowa już za Tobą, oby tak do końca ciąży było spokojnie ( pomijając małe wpadki zdrowotne ) :-)
Ashley - pozdrowienia dla Ciebie i dla Szymonka :happy:

aaa i góralka - a u Ciebie co tam ciekawego?

u mnie bardzo dobrze - dietowo, ale opłacalnie. Efekty widać! Jestem przeszczęśliwa. Od początku diety 7-10 wczoraj wlazłam na wagę i widzę - 5,4 KG.
Ale miałam frajdę i radochę, oby tak dalej szło :happy:

butterfly super ze minus 5 na wadze,tylko pogratulowac!!! dzielna dziewczyna:tak:BRAWO!!u mnie staranka ciág dalszy a w przyszlym miesiacu badanie droznosci jajowodow:-(bojem sie strasznie.
trzymam za dalszá utrate wagi-mocne kciuki,pozdrawiam
Nanncy co u Ciebie?

hej, u mnie no to lepiej, ni to gorzej :baffled: Chwilowo mnie zastanowiło, czy to nie sprawka ciąży po prostu. Tzn zauważyłam, że siusiam częściej i wstawanko w nocy to normalka...ale tym razem po prostu było o wiele częściej...A że zapalenia miałam kiedyś często, to strasznie się boję, czy to znowu nie TO. Generalnie temperatury nie mam, dreszczy nie mam, bólu cewki przy oddawaniu moczu raczej też nie, wode z cytryną piłam całą noc....więc narazie zostaję w domu. Jakby się pogorszyło, zadzwonię do gina do szpitala. Oby nie było takiej potrzeby....

Czesc kobietki!

kasiu piekne rzeczy robisz ja to nie umialabym czegos takiego stworzyc i zaraklo by mi cierpliwosci :-)

nanncy ja juz mam drugi raz zapalenie i antybiotyk i powiem ci ze z objawow to tylko wzmozone sikanie ( ogolnie sikam duzo od poczatku takie uroki ciazy ale tu wyraznie parcie mi wzroslo) i taki na prawde delikatny dyskomfort w cewce moczoweej takze jak masz jakies watpliwosci to zasuwaj nawet do rodzinnego jezeli nie masz kasy isc teraz na prywatna wizyte do gina , rodzinny powinien dac ci skierowanie na b. Ogolne moczu i w razie czego przepisze odpowiednie leki. Niestety nie mozna tych infekcji zaniedbywac bo moga byc grozne dla dziecka

a ja wam powiem ze coraz wyrazniej czuje moego synusia jak zaczyna mnie kopac to normalnie leze i sie ciesze jak glupia...nie wiem czy wam mowilam ze bedzie sie nazywal Krystian dla uczczenia mojej mamy Krstyny...

asia gratuluje spadku wagi oby tak dalej!

basia , karola i reszta staraczek kciuki zacisnieta:-)
milego dnia!

reklama
Dzisiaj mam mega doła. Nie mam nawet sił myśleć o tym zapaleniu (ale jest lepiej). Mam za to przeokrutne mdłości i uczucie wiecznego kwasu w buzi, na który nie działa absolutnie NIC !!!! Oczywiście obiad wczoraj zwymiotowałam, kolacji już nie jadłam a śniadanie znowu zwymiotowałam... Niedługo nic ze mnie nie zostanie...Nie daję rady już.... Az sobie musiałam popłakać.... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry