marcia30
Fanka BB :)
Czesc kobietki!
nanncy dobrze ze juz jestes w domku i ze czujesz sie lepiej....ale ten czas zapitala ty juz w 16 tc
Ja dalej walcze z tym czyms miedzy nogami , dzisiaj znowu pojawila sie krew, lzy mi z bezsilnosci pociekly same az boje sie dotykac do swojej pi....ki zeby nie zrobilo sie jeszcze gorzej. Ale wiecie co wydaje mi sie ze ja dostalam podraznienia , alergii od luteiny biore ja juz tyle czasu i w takich ilosciach bo analizujac caly przebieg moich dolegliwosci to wywnioskowalam ze dolegliwosci nasilaly sie po zastosowaniu luteiny a to moglo doprowadzic do infekcji. Dzisiaj przy kapieli uzylam jeszcze tantum rosa zobaczymy co jutro dzien przyniesie...
emalia kochanie co tam u ciebie? Daj znac bo mysle o tobie caly czas
karola jak tam ciezaroweczko sie czujesz?
kasia jak u ciebie , swedziawki cie nie dopadly?
jak tam nasze staraczki, meldowac na jakim etapie staran :-)
Mamuski jak tam dzieciaczki?
nanncy dobrze ze juz jestes w domku i ze czujesz sie lepiej....ale ten czas zapitala ty juz w 16 tc

Ja dalej walcze z tym czyms miedzy nogami , dzisiaj znowu pojawila sie krew, lzy mi z bezsilnosci pociekly same az boje sie dotykac do swojej pi....ki zeby nie zrobilo sie jeszcze gorzej. Ale wiecie co wydaje mi sie ze ja dostalam podraznienia , alergii od luteiny biore ja juz tyle czasu i w takich ilosciach bo analizujac caly przebieg moich dolegliwosci to wywnioskowalam ze dolegliwosci nasilaly sie po zastosowaniu luteiny a to moglo doprowadzic do infekcji. Dzisiaj przy kapieli uzylam jeszcze tantum rosa zobaczymy co jutro dzien przyniesie...
emalia kochanie co tam u ciebie? Daj znac bo mysle o tobie caly czas
karola jak tam ciezaroweczko sie czujesz?
kasia jak u ciebie , swedziawki cie nie dopadly?
jak tam nasze staraczki, meldowac na jakim etapie staran :-)
Mamuski jak tam dzieciaczki?
Ostatnia edycja:
. Rano wstanę, a ze ranki mam spoko to trochę ogarniam wkoło, biorę prysznic, wrzucę pranie i leżę. I tak do wieczora. Ok 18ej zaczynają się mdłości. ZAWSZE O TEJ SAMEJ PORZE. Nigdy rano i nigdy nie odpuszcza. Punkt 18ta i mam minę jak s*ający kot. Siedzę, bekam, próbuję nie wymiotować, krzywię się, coś zjem, znowu się krzywię...i tak w kółko.
Może ta nadzieja mnie trzyma?
. No niby chociaż nie martwię się ze ją zwrócę...ale jakoś mi nie pasuje. Czy Ty ja bierzesz dopochwowo? Bo ja już nie pamiętam.... Też miałaś wodniste białawe upławy po niej?? Ja takie właśnie mam. A jak upławy to zaraz zacznę nosić wkładki, a jak wkładki to infekcja, no i nie podoba mi się ta wizja... :/