-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
No foremki by sie przydały, choć renifery, choinki i anioły sama robilam - poprostu wykrawałam z ciasta i lepiłam jak plasteliną ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak juz oni by przyszli to jeszcze musze zaprosic meza siostre z chlopakiem i wychodzi 12 osob
I jak ja mam to wszystko obskoczyc. Fakt ze moj ojciec swietnie gotuje i zawsze robi bigos, rybe po grecku, barszczyk i rybe ale i tak ja bede musiala sie nalatac, zawsze mnie w cos wkreca.brr

. Bolało jak diabli ale przeszło po wizycie w wc, jednak cały dzień jestem po tym obolała i leżę. W ogóle od dłuższego czasu boli mnie po bokach, jakby w lędźwiach, w plecach i promieniuje na brzuch. Czasem mąż musi mnie podnieść z łóżka. Trochę jakby nerki, jakby plecy ale też brzuch.....Musze koniecznie powiedzieć o tym na najbliższej wizycie bo mnie martwi to...:-(
Pytalam o szyjke bo u mnie na marcowkach ostatnio byla bardzo ozywiona dyskusja na temat tego czy np jak zakaldam luteine dowcipna to czy powinnam pod palcem wyczuc szyjke czy nie bo ja uwazalam ze im jest wyzej nie jestem w stanie jej dotknac tym lepiej a u mnie dziewczyny jakos tak tlumaczyly ze wychodzilo ze powinnam wyczuwac ja pod palcem ....i wyszlo na moje:-) usg mam 14 stycznia i to bedzie te po 30 tc ale zwykle bo oni nie maja wypasionego usg.