Cześć dziewczyny!!!
Basik - trzymaj się !

Karolina - zdrowiej :-) i dbaj o siebie i maleństwo !
Annie - Nela extra, śliczna dziewczynka
Marcia,Kasia,Emalia,Nanncy - pozdrawiam Was dziewczyny, całuję mocno i trzymam kciuki za nasze 'ciężaróweczki' oby się kulały do końca, bez żadnych przygód.
no a nasza Emalia - życzę ci szybkiego powrotu do formy, przerwy czasami robią dobrze. Jeszcze wszystko się ułoży!
Ja mam wizytę dopiero 15 stycznia ... losie, trzeba sie zapisywać 2 miesiące na przód takie kolejki ma moja ginekolog,
aczkolwiek mnie zdenerwowała - bo nie mam recept i jej piszę a tu cisza i nic nie odpisuje, a co za tym idzie w tym miesięcu jestem bez leków dzięki niej. Konkretnie chodzi mi o leki wspomagające przyjście @ , mam nadzieję że przyjdzie normalnie, dziś ją jeszcze będę nękała o receptę bo 2 miesiące bez leku to przegięcie i znów sobie nabroję.
A jak przygotowania do świat? u nas powolutku - w ogóle nie czuję żadnej atmosfery ...
Obiecałam sobie,że dziś umyje okno i coś powoli zacznę sprzątać.
Przez te wiatry i śnieżyce była u nas masakra! w piątek jechałam 100 km przez 6 godzin, takie były warunki na drogach, że szkoda słów.
Oczywiście ja nie prowadziłam

bo jeszcze mam taki uraz, ale dobrze mieć kierowcę obok siebie

A co do stłuczki to koleś ma to w pompie, i nawet nie był u mechanika, byliśmy u niego 2 razy - i mówił,że bedzie jechał w środę ( zeszłą ) ale tak do dziś zero odzewu - a my latać nie będziemy co chwila - ma nr telefonu jak coś.
10 samochodów na podjeździe i to nie byle jakich, to może się nie rozczula nad starym rupieciem.
Co do wesela, powoli organizuję rzeczy, bo czas goni goni

Zamówiłam wstępnie zaproszenia ślubne, próbki - co by zobaczyć jak wyglądają na żywo.
A na wadze, uwaga - 13,1 KG

Niby dużo, dla mnie mało ... Mam chyba jakiś problem bo nie widzę różnicy ...

a jak cudem zauważę to bardzo mało ...
moje wymiary :