• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej

Ja dzisiaj poleguję na kanapie cały dzień bo znowu coś mnie jelita dopadły od wczoraj. Wieczorem miałam kolkę i problem z wypróżnieniem a dzisiaj wręcz odwrotnie plus jednorazowe ale bardzo bolesne skurcze jelit. Na szczęście przeszły.:dry:

Moja mama zaskoczyła mnie, że chce jej się zrobić barszczyk specjalnie dla mnie i zmienić parę składników potraw. uwielbiam zupę grzybowa ale obejdę się smakiem i zjem barszczyk. Rybę po grecku zjem ale zdejmę warzywa bo tam jest cebulka. Skubnę może pierogi ale specjalnie dla mnie kilka będzie bez grzybów, z samą kapustą. Ogólnie to trochę się boję tego jedzenia.... I tak jak Kasieczek wieczorem czuję się gorzej co zwiększa moje obawy.

Kasieczek, ja też zawsze chodziłam na 2 Wigilie ale w tym roku sobie odpuszczam, nie dam rady na 100%. Zrezygnowałam z Wigilii u tesciów i pojedziemy do nich w 1 Dzień Świąt. Zrozumieli bez problemu a trochę się obawiałam....

Basik
, jak się czujesz? Jesteś jeszcze w szpitalu?

reklama
Ja jestem ale za bardzo nie ma co pisac...cisza u nas i tyle. No moze tylko moge sie pochwalic ze dzisiaj progesteron 94,7 :-D Nareszcie w normie. Mam nadzieje ze ginka przystanie na moja propozycje i zgodzi sie ze mna ze skoro pregnyl donrze na mnie dziala i jest to hormon ciazowy otrzymywany z moczu kobiet ciezarnych to powinnam przyjmowac te zastrzyki chociaz raz w tygodniu dla utzymania w miare stalego poziomu progesteronu bo wtedy nie mam plamien krwawien i jestem spokojna. Jak na poczatku pazdziernika dostalam tez chyba dwa zastrzyki to pazdziernik byl spokojny a listopad koszmarny

Cześc kochane!

ja dzis pracowity dzięń, wiec tylko na chwile. Jutro mam gości wiec musze sie troche przygotować!

Marcia - super super z tym progesteronem!! no te zastrzyki byłyby dobre i przynajmniej stres by Ci się obniżył, a to dla maluszka wręcz wskazane! A drogie te zastrzyki!!

MIłego dnia kochane!!!

Dzien doberek!

kasia te zastrzyki tanie chyba niecale 8 zl / szt po refundacji a na 100% 25 zl czy jakos tak. Jak dzialaja to nawet mialabym placic po 25 to bym kupila zeby miec swiety spokoj:tak: Dzisiaj nawet z mezem sie poprzytulalam bo juz biedaczek tyle czasu mial posuchy ze az mi go bylo szkoda ale dzielny byl i sie trzymal ode mnie z daleka:-p

Marcia - no to spoko - tanie!! myślałam ze to drożyzna jakas. Ja na stymulacje brałam zastrzyki które powstawały z moczu kobiet chyba ciężarnych ale nie pamiętam. No ale jeden kosztował mnie 62pln!! No to nawet te 25 pln nie tak strasznie!
Pochwale sie moimi pwypiekami światecznymi! jednak z braku podzielności uwagi niektóre się przyfurały bardziej niż powinny :P
pierniczki.jpg zostaje tylko polukrować ;)

Załączniki

• pierniczki.jpg
    pierniczki.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry