reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej

Ja dzisiaj poleguję na kanapie cały dzień bo znowu coś mnie jelita dopadły od wczoraj. Wieczorem miałam kolkę i problem z wypróżnieniem a dzisiaj wręcz odwrotnie plus jednorazowe ale bardzo bolesne skurcze jelit. Na szczęście przeszły.:dry:

Moja mama zaskoczyła mnie, że chce jej się zrobić barszczyk specjalnie dla mnie i zmienić parę składników potraw. uwielbiam zupę grzybowa ale obejdę się smakiem i zjem barszczyk. Rybę po grecku zjem ale zdejmę warzywa bo tam jest cebulka. Skubnę może pierogi ale specjalnie dla mnie kilka będzie bez grzybów, z samą kapustą. Ogólnie to trochę się boję tego jedzenia.... I tak jak Kasieczek wieczorem czuję się gorzej co zwiększa moje obawy.

Kasieczek, ja też zawsze chodziłam na 2 Wigilie ale w tym roku sobie odpuszczam, nie dam rady na 100%. Zrezygnowałam z Wigilii u tesciów i pojedziemy do nich w 1 Dzień Świąt. Zrozumieli bez problemu a trochę się obawiałam....

Basik
, jak się czujesz? Jesteś jeszcze w szpitalu?

reklama
Ja jestem ale za bardzo nie ma co pisac...cisza u nas i tyle. No moze tylko moge sie pochwalic ze dzisiaj progesteron 94,7 :-D Nareszcie w normie. Mam nadzieje ze ginka przystanie na moja propozycje i zgodzi sie ze mna ze skoro pregnyl donrze na mnie dziala i jest to hormon ciazowy otrzymywany z moczu kobiet ciezarnych to powinnam przyjmowac te zastrzyki chociaz raz w tygodniu dla utzymania w miare stalego poziomu progesteronu bo wtedy nie mam plamien krwawien i jestem spokojna. Jak na poczatku pazdziernika dostalam tez chyba dwa zastrzyki to pazdziernik byl spokojny a listopad koszmarny

Cześc kochane!

ja dzis pracowity dzięń, wiec tylko na chwile. Jutro mam gości wiec musze sie troche przygotować!

Marcia - super super z tym progesteronem!! no te zastrzyki byłyby dobre i przynajmniej stres by Ci się obniżył, a to dla maluszka wręcz wskazane! A drogie te zastrzyki!!

MIłego dnia kochane!!!

Dzien doberek!

kasia te zastrzyki tanie chyba niecale 8 zl / szt po refundacji a na 100% 25 zl czy jakos tak. Jak dzialaja to nawet mialabym placic po 25 to bym kupila zeby miec swiety spokoj:tak: Dzisiaj nawet z mezem sie poprzytulalam bo juz biedaczek tyle czasu mial posuchy ze az mi go bylo szkoda ale dzielny byl i sie trzymal ode mnie z daleka:-p

Marcia - no to spoko - tanie!! myślałam ze to drożyzna jakas. Ja na stymulacje brałam zastrzyki które powstawały z moczu kobiet chyba ciężarnych ale nie pamiętam. No ale jeden kosztował mnie 62pln!! No to nawet te 25 pln nie tak strasznie!
Pochwale sie moimi pwypiekami światecznymi! jednak z braku podzielności uwagi niektóre się przyfurały bardziej niż powinny :P
pierniczki.jpg zostaje tylko polukrować ;)

Załączniki

• pierniczki.jpg
    pierniczki.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry