reklama

Staraczki grudniowe 2012

Luteina czy dupek to i to progesteron moja ginka uwaza ze lutka jest leprza ale to nie zmienia faktu ze to jest 2x 5 tab....teraz mam fory bo kazala mi brac 2x 2 zobaczymy czy te fory bokiem mi nie wylaza, a ja jakos specjalnie tez nie mialam bolow piersi takze spoko to nie jest wyznacznik, zeby ci spadal to mialabys plamienia tak jak ja, jak pojawiala sie krew to znaczylo ze progesteron spadl i wyniki potwierdzaly a wtedy zastrzyki i wieksza lutka..
i wiecie tak mysle ze dzieki tej lekarce krystian jest ze mna bo wg naprotechnologii tylko takie konskie dawki daja jakis efekt i jak na poczatku w lipcu w nocy dostalam krwawienia to zebym byla tylko pod opieka "normalnego" gina to moglo sie skonczyc tak samo jak poprzednio. Maprotechnologia zaklada badanie progesteronu po to zeby ustalic odpowiednia dawke progesteronu a wszyscy pukali mi sie w glowe ze sie w ciazy nie robi ale dzieki temu ze badalam to ona mi mogla regulowac dawki a jak bylo zle kazala brac pregnyl - lek podawany na pekanie pecherzyka ale ma rowniez ta wlasciwosc ze podnosi progesteron takze po porodzie planuje zataszczyc jej walowke w podziekowaniu za to ze walczyla o moje dziecko...

reklama
Marcia - własnie że bardzo dobrze ze badałas ten progesteron, no niby się mówi że się nie bada, ale jak się ma plamienia, no to inaczej być nie może! No w sumie nie wiadomo jakby się to przy zwykłym Ginku skończyło. Pewnie gdybym miała plamienia tez badałabym, a tak to tylko 4 czy 5 razy na począsiu potem odstawienie dupka i poszło :) NO kobitke można całowac po stopach! a ten progesteron z czech to może uda Ci sie komus odsprzedać jak nie zużyjesz?

No tak wlasnie mysle ze jezeli go nie uzyje to pewnie ma inne pacjentki ktore maja podobne problemy wiec jej powiem ze gdyby sie jakas trafila to niech sie do mnie zglosi to bedzie szybko bez komplikacji :-)

Marcia dokładnie - ja tak zostawiałam zastrzyk na pekanie pęcherzyków, został mi jeden, a jego koszt to 72 pln, zostawiłam w klinice w której sie leczyłam, powiedziałam, że chce 50pln i babki w rejestracji sprzedały. także spoko, lepsze to niż jakbym miała wyrzucić, a może komuś się poszczęściło :)

Czesc Kochane :) wlasnie na szybko przyszlam Was podczytac, bo chwile mnie nie bylo, a tu takie super wiesci! Emalcia gratuluje!!! :* tak sie ciesze :) Szymon w tym tygodniu bedzie mial juz 3mc, a ubranka nosi juz na 6mc. Ma 6kg, grzeczniutki dalej jest i w nocy budzi sie na jedno karmienie. Chrzciny robimy pod koniec stycznia, nawet udalo mi sie ostatnio skoczyc na zakupy i zakupilam sukienke na chrzciny ;)

Załączniki

• 1389516180770.jpg
    1389516180770.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 42
Ashlee to kawal chlopa czas tak szybko zasuwa. Ja to jak cos kupuje dla Krystiana to wszystko porownuje do Patrycji a moja kolezanka mnie opierdziela i mowi zebym nie porownywala do Pati no ona byla na prawde drobniutka i to ze ona w 6 mc podwoila swoja wage urodzeniowa i miala 6600g to nie znaczy ze krystian taki bedzie i to jest chlop wiec na pewno bedzie wiekszy :-)
karmisz tylko cycem?

Dokarmiam go, bo ja niestety z tych co ani cyckow, ani mleka... daje mu Enfamil i sobie go chwale. Najlepiej mleka kupowac w aptekach internetowych, bo wychodzi o wiele taniej :)

Ja z tej samej grupy cycki dwa pryszcze i zobaczymy jak bedzie z mlekiem ja poki co na wszelki wypadek kupilam 3 saszetki babilon chyba bo wiadomo jak to jest z tym mlekiem wiec zeby nie kupowac calej puszki kupilam saszetki na wyprobowanie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry