Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dziękuję dobrze[mention]Mystriousmc [/mention] co tam u Ciebie? [emoji4]
A dziękuję dobrzemieszkanie wysprzątane, paznokcie zrobione, książka zamówiona ogólnie się nie nudzę [emoji16][emoji16]dzień za dniem leci dziś 21dc, w piątek planujemy jechać z mężem nad morze ale to tylko tak od rana do wieczora, bez noclegu(jesteśmy w UK), mamy godzinę drogi więc całe nic, a przed pracą mi się przyda tak odprezyc i wogole wyjść z domu na dluzej.. [emoji4]
A jak u Ciebie kochana ? Jakie nowości?![]()
Niech wjeżdża i zdziała coś konkretnego.@Silence85 śliczna beta i kreseczka - Gratulacje. [emoji3590]
U mnie 1dc, jutro wjeżdża clo. [emoji4]
Staram się słuchajA u mnie żadnych nowości [emoji2368] czekam na @ w środę [emoji2368] ale cieszę się, ze tak dzielnie walczysz z nudą! [emoji106][emoji16]
Staram się słuchaj [emoji28]
No mam nadzieję, że się nie doczekasz jednaka jakieś objawy ze się zbliza, czy za wcześnie jak to u Ciebie jest zwykle?
Do środy już lada moment takze okaże się tak czy siakWiesz, staram się nie wypatrywać za bardzo, wiec raczej wszystko w normie. Zauważyłabym chyba tylko coś wyjątkowo odmiennego [emoji16][emoji16]