Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Tak się zastanawiam, wszędzie piszą, ze długość fazy lutealnej jest stała. Rzeczywiście tak jest? Czy zawsze długość tej fazy cyklu jest identyczna i wynosi np. 13 dni i ani dnia dłużej lub krócej? Jak to wyglada u was?
Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Tak się zastanawiam, wszędzie piszą, ze długość fazy lutealnej jest stała. Rzeczywiście tak jest? Czy zawsze długość tej fazy cyklu jest identyczna i wynosi np. 13 dni i ani dnia dłużej lub krócej? Jak to wyglada u was?
Tak, u mnie zawsze 14 dni. Ostatnio nawet jak mi się cykl wydłużyl to wydłużyła się faza folikularna, lutealna była 14 dniowa.Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
No sama.jestem.ciekawa jak to będzie u Ciebie, ale powinna być taka sama długość.[mention]Carry88 [/mention] [mention]Anio0lek [/mention] dzięki za swoje spostrzeżenia! Mi się w tym cyklu owu sporo przesunęła, zobaczymy wiec czy lutealna będzie dalej mniej więcej stała [emoji4]
Kolejna z UKA dziękuję dobrzemieszkanie wysprzątane, paznokcie zrobione, książka zamówiona ogólnie się nie nudzę [emoji16][emoji16]dzień za dniem leci dziś 21dc, w piątek planujemy jechać z mężem nad morze ale to tylko tak od rana do wieczora, bez noclegu(jesteśmy w UK), mamy godzinę drogi więc całe nic, a przed pracą mi się przyda tak odprezyc i wogole wyjść z domu na dluzej.. [emoji4]
A jak u Ciebie kochana ? Jakie nowości?![]()
Ananas z puszki nie dziala. Bo to chodzi o ten skladnik, ktory jest w srodku ananasa a ananas z puszki ma go wycietego.Dziewczyny u mnie 19dc niby wg kalendarzyka 4po owulce ale on 4 dni dopiero pojawił się ten śluz przezroczysty ciągliwy sliski a od dziś mam taki śluz zbity jak galareta taki gesty... Podbrzusze tylko pobolewa i nie wiem jak to interpretowac czy to ta owulacja czy coo... [emoji849] Jak na złość wykupili mi dziś ananasy [emoji1787][emoji1787] ale uratowałam się ananasa i w puszce [emoji1787]
Kiedyś miałam fazę lutealną 16 dni, ale zdażał się czasami cykl, gdy trwała 14 lub 15. Teraz mam 14, ale też zdążył się cykl, gdy trwała 13, a raz nawet 11, ale był bezowulacyjny. Wydaje mi się, że to się rzadko zdarza, by nawet jeden cykl nigdy nie odbiegł od normy na przestrzeni lat.Dzień dobry dziewczyny [emoji4]