reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny u mnie lekki cień, mam nadzieję, że to fabryczna już za późno żeby pokazała się kreska @ jeszcze nie ma czyli owu się mega strasznie przesunęła o ile w ogóle była. W bo skoro jeszcze małpy nie ma, więc mogła mi się dużo przesunąć. Matko tak bardzo boję się biochemicznej.. Jestem taka smutna dzisiaj 😑

Dziewczyny u mnie lekki cień, mam nadzieję, że to fabryczna już za późno żeby pokazała się kreska @ jeszcze nie ma czyli owu się mega strasznie przesunęła o ile w ogóle była. W bo skoro jeszcze małpy nie ma, więc mogła mi się dużo przesunąć. Matko tak bardzo boję się biochemicznej.. Jestem taka smutna dzisiaj [emoji58]
Niestety równie dobrze mogłaś mieć cykl bezowulacyjny i wtedy też są dłuższe cykle.

Dziewczyny! Byłam teraz w toalecie i na papierze śluz lekko czerwony. 😱 na @ za wcześnie 27dc nigdy mi się to nie zdarzylo. Czy to plamienie implantacyjne? 😍😍😍

Sprawdziłam, że pisałaś o cyklach 28-30 dni, więc plamienie dzień przed okresem nie byłoby znowu czymś dziwnym. Ja sama w maju i teraz tak miałam - plamienie tydzień przed okresem, które trwało koło 4-5dni , a potem (lekko za wcześnie nawet) pojawiał się okres 🤷 a również nigdy wcześniej tak nie miałam ;)

Ale może u Ciebie akurat to implantacja, okaże się za kilka dni :)

reklama
Dziewczyny! Byłam teraz w toalecie i na papierze śluz lekko czerwony. 😱 na @ za wcześnie 27dc nigdy mi się to nie zdarzylo. Czy to plamienie implantacyjne? 😍😍😍
Plamienia implantacyjne zdarzają się bardzo rzadko bo zaledwie w około 20-25% przypadków. I nie jest to nigdy żywa krew w śluzie z tego co pamiętam. No i plamienie implantacyjne jest 7 dni przed terminem @ tak około a nie tuż przed :)

Do góry