Ancka
Fanka BB :)
Oj ,doskonale Cię wszystkie rozumiemy...moooocne przytulaskiPowoli tak, rozkleiłam się...wypłakałam się mężowi na ramieniu, wiem że to dopiero był 3 cykl, ale każdy nieudany boli...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ,doskonale Cię wszystkie rozumiemy...moooocne przytulaskiPowoli tak, rozkleiłam się...wypłakałam się mężowi na ramieniu, wiem że to dopiero był 3 cykl, ale każdy nieudany boli...
Tak otrząsnę się pewnie jutro i ruszę do przodu, ale dzisiaj już tylko chce leżeć wtulona w męża i płakać...Oj ,doskonale Cię wszystkie rozumiemy...moooocne przytulaskimoże to będzie następny a może jeszcze następny ,ale będzie napewno !:* Wiem że jakby u mnie pojawiła się @tez będę miała chwilę kryzysu ,ale potem do góry głowa
walczymy
![]()
Kochana strasznie mi przykro [emoji3064] masz prawo do łez, rozumiemy Cię bo każda z nas przechodzi przez to samo[emoji8] w końcu się nam uda zobaczysz [emoji173]Powoli tak, rozkleiłam się...wypłakałam się mężowi na ramieniu, wiem że to dopiero był 3 cykl, ale każdy nieudany boli...
Dobrze że masz w nim prawdziwe wsparcieTak otrząsnę się pewnie jutro i ruszę do przodu, ale dzisiaj już tylko chce leżeć wtulona w męża i płakać...
Wiesz jak to mówią, nie ma ludzi idealnychMnie to jakoś nie kręciło i nadal nie kręci. Gdybym po słuchała rodziców że jestem za młoda na tak poważny związek z mężczyzn a o 12 lat starszym to bym dzisiaj męża nie miała. A tak jestem szczęśliwa mimo że czasami doprowadza mnie do szału i mam ochotę go wyrzucić przez okno[emoji1787][emoji1787]
Witam wszystkichAloha, witam wszystkie Panie, które zaczynają starania o dziecko w 2 połowie roku
Jak tam cykle uregulowane?
Witamy witamyWitam wszystkichjestem tutaj nowa osoba ale mam nadzieję że pozostanę ma dłużej i spędzę tutaj miło czas
kolejny raz podjęliśmy starania po poronieniu które było w kwietniu 9 tydzień..a teraz niespodzianka bo okazało się że ponownie jestem w ciąży test pozytywny i z krwi potwierdzony teraz czekam na wizytę u ginekologa staram się cieszyć ale z drugiej strony stresuje się bardzo czy na wizycie nie usłyszę ponownie brak bicia serduszka..oby było wszystko dobrze
trzymam kciuki za wszystkich starających
![]()
Dziewczyny u mnie @ w czwartek mam nadzieję nie będzie ,ale mam pytanie przedwczoraj i wczoraj trochę a dziś trochę więcej na wkładce widac takiego śluzu koloru beżowego , taka kawa z mlekiem i uczucie wilgoci ... Żadnych dodatkowych objawów ... Infekcja? Śluz jak śluz czasem mam przed okresem trochę ale taka kawa z mlekiem...? Dziwny kolor ...?
Powoli tak, rozkleiłam się...wypłakałam się mężowi na ramieniu, wiem że to dopiero był 3 cykl, ale każdy nieudany boli...
Pamiętam jak miałam 1 raz takie plamienie przed, I gdzieś wyczytałam, że to nie wydolność cialka żółtegoJa miewam. Fizjologiczne u mnie, raz jest, raz nie [emoji2368]