Nel331
Fanka BB :)
Mnie brzuch tez tak boli, i do tego cycki. Cały cykl, nieustannieJa ledwo co po okresie a już mnie krzyż boli jak przedchyba oszaleje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie brzuch tez tak boli, i do tego cycki. Cały cykl, nieustannieJa ledwo co po okresie a już mnie krzyż boli jak przedchyba oszaleje
Miałam usg w 12 dc i w 13 z rana zastrzyk, teraz mam zrobić tak samo, oby się udałoa ovitrelle w którym dc?
a przy jakiej wielkości pęcherzyka zastrzyk?Miałam usg w 12 dc i w 13 z rana zastrzyk, teraz mam zrobić tak samo, oby się udało![]()
A to jest w ogóle hit bo jak usłyszałam że są po 2 ładne pęcherzyki w jednym i drugim jajowodzie to już nie słuchałam daleja przy jakiej wielkości pęcherzyka zastrzyk?
lecę z tym samym zestawem 2 cykl ale już mi głową siadaA to jest w ogóle hit bo jak usłyszałam że są po 2 ładne pęcherzyki w jednym i drugim jajowodzie to już nie słuchałam dalejtakże niestety nie wiem, podobno były piękne, widziałam je na usg, widziałam jak sobie je mierzył na tym monitorku i tyle
![]()
Uwierz mi, że nie jesteś sama. Jest nas wiele, każda z nas nosi ten ból gdzieś głęboko w sobie i przeżywa rozczarowanie kolejny raz. Ale uda się, w końcu nam się musi udaćlecę z tym samym zestawem 2 cykl ale już mi głową siada![]()
Mi też się zrobiło ciężko ostatnio Oboje z mężem po badaniach zdrowi po 1 stracie a w pracy 10 dziewczyna w ciąży w ciągu ok. roku co lepsze dla rozrywki z nudów potrafią przyjść sobie od tak wpaść... (Są na L4 od momentu ledwo zaszły w ciążę w większości) od kilku dni zaczęło mi to dokuczać przyznam szczerzeUwierz mi, że nie jesteś sama. Jest nas wiele, każda z nas nosi ten ból gdzieś głęboko w sobie i przeżywa rozczarowanie kolejny raz. Ale uda się, w końcu nam się musi udać![]()