kasiaa91
Fanka BB :)
Dziwna sprawa bo nie powinno to mieć miejsca jeśli lekarz jest okMam pik. I boli jajnik. Prawy. Niby lekarz mowil ze z niego byla owu no ale boli, jest pik i znowu sluz. Mega dziwne to wszystko. Gorny test z 7 rano a dolny 9.30
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziwna sprawa bo nie powinno to mieć miejsca jeśli lekarz jest okMam pik. I boli jajnik. Prawy. Niby lekarz mowil ze z niego byla owu no ale boli, jest pik i znowu sluz. Mega dziwne to wszystko. Gorny test z 7 rano a dolny 9.30
W tamtym miesiacu bylo tak samo. Owulacja a pik za półtora dnia. Tyle, że teraz mowił o podwójnej owulacjiDziwna sprawa bo nie powinno to mieć miejsca jeśli lekarz jest ok
Mi endoktrynolog-ginekolog mówił, że testy uwulacyjne mogą wychodzić pozytywne dopiero po owulacji i jeśli chce się nimi w jakiś sposób sugerować to żebym obstawiała, że pozytywny oznacza, że owulacja albo była wczoraj albo będzie dziś lub jutro.Mam pik. I boli jajnik. Prawy. Niby lekarz mowil ze z niego byla owu no ale boli, jest pik i znowu sluz. Mega dziwne to wszystko. Gorny test z 7 rano a dolny 9.30
Moze będą te bliźniakiMam pik. I boli jajnik. Prawy. Niby lekarz mowil ze z niego byla owu no ale boli, jest pik i znowu sluz. Mega dziwne to wszystko. Gorny test z 7 rano a dolny 9.30
Moja lekarka mowila mniej więcej to samo, dlatego w sumie nie wiem, czy się tak sugerować tymi testami. Przy pierwszej ciazy pamietam, że testy wychodziły pozytywne, a do owulacji jednak musiało dojść grubo po kilku dniachMi endoktrynolog-ginekolog mówił, że testy uwulacyjne mogą wychodzić pozytywne dopiero po owulacji i jeśli chce się nimi w jakiś sposób sugerować to żebym obstawiała, że pozytywny oznacza, że owulacja albo była wczoraj albo będzie dziś lub jutro. [emoji6]
Podwójnej tzn widział dojrzewający pęcherzyk tez? To by miało sensW tamtym miesiacu bylo tak samo. Owulacja a pik za półtora dnia. Tyle, że teraz mowił o podwójnej owulacji
Tak. Mówił, że z prawego jest już po owulacji bo jest ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa ale drugi jajnik wygląda jakby miał mieć zaraz owulacje. Skomentował to jakoś tak "może będą z tego bliźniaki"Podwójnej tzn widział dojrzewający pęcherzyk tez? To by miało sens![]()
Boje się bliźniąt ale co tam...nie ma gwarancji że nawet 1 by się zapłodniło. Mój wróci od dentysty to ide go męczyćMoze będą te bliźniaki![]()
Mi powiedział, że to zależy od organizmu bo u każdej z nas wartość LH jest inna więc nawet u jednej osoby może się zdarzyć tak, że ma wysokie LH i je test szybko wyłapie a jak w innym cyklu trochę niższe to wyłapie później czy jakoś takMoja lekarka mowila mniej więcej to samo, dlatego w sumie nie wiem, czy się tak sugerować tymi testami. Przy pierwszej ciazy pamietam, że testy wychodziły pozytywne, a do owulacji jednak musiało dojść grubo po kilku dniach
Ty chcesz 4, on 2 więc kompromisem byłaby 3 dzieci.Boje się bliźniąt ale co tam...nie ma gwarancji że nawet 1 by się zapłodniło. Mój wróci od dentysty to ide go męczyćpowiedziałam mu wczoraj, że jest możliwość bliźniaków ale jakoś dziwnie się nie przejął
no cóż...ja chciałam 4 dzieci, od 2...może życie wybierze za nas
![]()