L
Lebkuchen_mum
Gość
Przy jakiej becie ten cien?To był cień cienia ale jednak byłZobacz załącznik 1341720
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przy jakiej becie ten cien?To był cień cienia ale jednak byłZobacz załącznik 1341720
6,13ng (test o 6 rano a beta o 10)Przy jakiej becie ten cien?
a mnie zaczęły bolec sutki. Dotknąć się nie mogę. A jak stary próbował to aż krzyknęłam. Nie spodziewałam się tak szybko, do miesiączki jeszcze 13 dniAle mnie meeega piersi bolą. Mam nadzieję, że to dobry zwiastunzwykle mnie bolą po owulacji ale chyba nie aż tak. Biorę bryophyllum, które wspomaga implantację i pobudza wydzielanie progesteronu. To lek homeopatyczny ale bardzo polecany więc zobaczymy. Ogólnie po owulacji progesteron mam bardzo dobry ale naturalnego wspomagania nigdy za wiele
skoro pomaga w implantacji to czekam tylko na efekt
![]()
A te pecherzyki dojrzewają i pękają czy tylko dojrzewają? Ja tez mam PCOS i w ostatnim (zarazem pierwszym jako tako monitorowanym) cyklu długim bo prawie 100 dni, pęcherzyk dojrzewał pomiędzy 55 a 67 dniem cyklu ale nie pękł.
To ja pewniw mialam podobna bete jak mi wyszedl ten clearblue6,13ng (test o 6 rano a beta o 10)
U mnie jeszcze 9 dni12 dni*