U
użytkowniczka Co
Gość
Ja czułam zagnieżdżenie w dwóch ciążach jako okropny chwilowy ból w macicy. Dokładnie 6 dni po owulacji. Ale plamienia nie miałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W tamtym miesiącu miałam pik tylko raz, dlatego dziwi mnie to trochę. Może jakaś podwójna owulacjaFaktycznie długo się trzyma. Moze takie testy ze dluzej pokazuja bo sa bardzo czule
Ja miałamA któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
Ja też czekamNie ma opcji, jutro robię test… nie pamietam kiedy się tak zle czułam. Masakra, nie wiem o co chodzi.
dużo moich znajomych nie miało żadnego plamienia implantacyjnego, ja jak zaszłam w ciąże to tez nic![]()
Ja miałam w pierwszej w terminie miesiączkiA któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
Sie zaraz okaze ze obie wjedziemy w 2022 z blizniakami bo ja juz nie wiem kiedy mialam tą owu i czy bylo 1 jajo czy 2W tamtym miesiącu miałam pik tylko raz, dlatego dziwi mnie to trochę. Może jakaś podwójna owulacja![]()
podwójne szanseW tamtym miesiącu miałam pik tylko raz, dlatego dziwi mnie to trochę. Może jakaś podwójna owulacja![]()
9 dni. Jutro 10Ja też czekamile po owu?