MamaR
Fanka BB :)
Byłam w trzech ciazach i ani razu plamienia implantacyjnego, pierwsze dwie długo wyczekiwane wiec wszystkie objawy notowalam w apceA któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Byłam w trzech ciazach i ani razu plamienia implantacyjnego, pierwsze dwie długo wyczekiwane wiec wszystkie objawy notowalam w apceA któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
dużo moich znajomych nie miało żadnego plamienia implantacyjnego, ja jak zaszłam w ciąże to tez nicA któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
Nie, jedynie trochę śluzu białego ale bez szału.A któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
Czekamy na testNie ma opcji, jutro robię test… nie pamietam kiedy się tak zle czułam. Masakra, nie wiem o co chodzi.
dużo moich znajomych nie miało żadnego plamienia implantacyjnego, ja jak zaszłam w ciąże to tez nic![]()
To moja 4 ciąża (jeśli się potwierdzi) i nie mialam ani razu plamienia implantacyjnego.A któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
Ja miałam w pierwszej (półki co jedynej) ciąży która była stracona... Plamienie w czasie terminu miesiączki patrząc czasowo ale owulka wtedy na pewno była opóźniona z 1-2 dni patrząc na usgA któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
A któraś z Pań miała plamienie sugerujące zagnieżdżenie zarodka ?
Faktycznie długo się trzyma. Moze takie testy ze dluzej pokazuja bo sa bardzo czuleNadal jest pikZobacz załącznik 1343459