Jula19
Fanka BB :)
Ja też już od roku unikam takiego towarzystwa, ale chyba w nieskończoność sie nie da...To zupełnie naturalna reakcja. I bardzo dobrze sobie tłumaczysz, bo to tylko kwestia czasutak trzeba myśleć
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też już od roku unikam takiego towarzystwa, ale chyba w nieskończoność sie nie da...To zupełnie naturalna reakcja. I bardzo dobrze sobie tłumaczysz, bo to tylko kwestia czasutak trzeba myśleć
![]()
Może spróbuj coś podziałać w temacie nastawienia? Jakieś afirmacje , medytacje.... Psychika ma ogromny wpływ na układ hormonalny no i ogólnie na samopoczucie. Wiem, że to banał, ale warto próbować nabrać jako takiego dystansuja tez sobie tak tłumacze. Mój mąż tak samo, od rana próbuje mi przetłumaczyć. A mi po prostu jest przykro…
Tez sobie próbuje tak tłumaczyć, ale kiedy w końcu nadejdzie ten dzień...ja tez sobie tak tłumacze. Mój mąż tak samo, od rana próbuje mi przetłumaczyć. A mi po prostu jest przykro…
Nadejdzie!!! Trzeba w to wierzyć!Tez sobie próbuje tak tłumaczyć, ale kiedy w końcu nadejdzie ten dzień...
Teraz szczerze już nie wiem nic. Zrobie jutro test a w srode powtorze bete najwyzej. Nigdy nie mialam wpisanej wartosci nawet zbliżonej do QUOTE]
Dla mnie w ogóle jest zaskakujące, jak można tracić swoją energię i czas na takie wpisy. Nigdy nie wystawiłam chamskiego, nieuprzejmego komentarza, opinii. Jeśli coś mnie drażni, irytuje, denerwuje i wzbudza jakiekolwiek negatywne emocje to omijam szerokim łukiem. Borykamy się z taką ilością stresu i problemów każdego dnia, że takie miejsca jak to powinny być dla nas odskocznią. A tu niestety baba babie....A swoją drogą to niesamowite, jaką trzeba być desperatką, żeby mieć taki ból d... i zakładać konto tylko w takim celu![]()
Tak mnie zastanawia to... Masz gdzieś poprzednie wyniki? Była ta sama jednostka? Chodzi mi o te, gdzie miałaś mniej niż 1.2. Bo to rzeczywiście dziwne, chyba, że laboratorium zmieniło jednostki, w których podaje wyniki?Ale dlaczego zamieniasz na ng? Zawsze bete mialam podawana w ciazy w wartosci u/l
Już pisałam, że muszę wyłapać jak najwcześniej bo mam zalecenia do heparynyJa myślę że nie ma co się doszukiwać ciąży. Najlepiej poczekać do terminu miesiączki i się okaże. Jeśli nie masz bety wskazującej ciążę to nie ma opcji nawet że masz objawy ciąży.
Tak. Tu wynik jeden z 3 (były takie same) w tym samym laboratorium robione co dzisiaj. Ten akurat robiłam bo chciałam mieć pewność czy nie ma ciąży bo miałam mieć robiony rezonans z kontrastem. Mimo prezerwatyw chcialam miec pewnosc w 100%. 2 pozostale razy robilam z troche innych przyczyn ale tak samo byl ten wynik. Stąd podejrzewam, że dzisiejszy jednak może dawać nadziejeTak mnie zastanawia to... Masz gdzieś poprzednie wyniki? Była ta sama jednostka? Chodzi mi o te, gdzie miałaś mniej niż 1.2. Bo to rzeczywiście dziwne, chyba, że laboratorium zmieniło jednostki, w których podaje wyniki?
Szkoda że po prostu nie napisali konkretnej liczby, byłoby prościejTak. Tu wynik jeden z 3 (były takie same) w tym samym laboratorium robione co dzisiaj. Ten akurat robiłam bo chciałam mieć pewność czy nie ma ciąży bo miałam mieć robiony rezonans z kontrastem. Mimo prezerwatyw chcialam miec pewnosc w 100%. 2 pozostale razy robilam z troche innych przyczyn ale tak samo byl ten wynik. Stąd podejrzewam, że dzisiejszy jednak może dawać nadzieje![]()