Weronik@29
Fanka BB :)
Testuj kobieto za 2 dni choć ja juz bym pewnie jutri testowalaTak strasznie bolą mnie piersiMój mąż mnie wkurza, bo mnie nakręca, twierdząc, że urosły
po piku 7 dni wiec mało prawdopodobne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Testuj kobieto za 2 dni choć ja juz bym pewnie jutri testowalaTak strasznie bolą mnie piersiMój mąż mnie wkurza, bo mnie nakręca, twierdząc, że urosły
po piku 7 dni wiec mało prawdopodobne
U mnie też się szykuje testowanie w sylwestraJa będę mogła juz testować w Sylwestraciekawe co przyniesie koniec starego roku i początek nowego ❣
Znam to, moja mama też nie będzie zadowolona jak się o trzecim dowieZazdroszczęu mnie standardowo - przed świętami powiem szefowej, po 12tc bliższym współpracownikom i starszym dzieciom (plus płeć bo testy genetyczne). I tyle
mojej mamie pewnie powiem przy okazji wakacji bo już ciężko będzie ukryć brzuch
Na pewno nie będzie zadowolona z kolejnej ciąży. Dla mojej mamy dwoje dzieci to już tłok, a co dopiero troje - to już patologia xD
Niesamowite uczucie jak ktoś mieszka w brzuszku, na początku się wydaje że ciąża będzie trwać wiekami, później jest taki okres że się wydaje że za szybko czas leci i się nie zdąży wyprawki spakować i przychodzi końcówka kiedy już się ciężko ruszać i znów czas tak wolno leci że się czeka i modli by szybko urodzićGratulacje dziewczyny! Bardzo się cieszę, wiem że ja też będę miała kiedyś ten szczęśliwy cykl (byle szybko) Jak to jest mieć bejbika w brzuchu? Dla mnie to jakaś abstrakcja jak o tym myślę
![]()
No właśnieNie mogłaś tej babce powiedzieć, że tam całe forum czeka na wyniki ?
![]()
Mam mieć okres dopiero 18.12 więc nie chce się rozczarowaćTestuj kobieto za 2 dni choć ja juz bym pewnie jutri testowala![]()
Moja też nie będzie zadowolona i już wyobrażam sobie jej minę:U mnie też się szykuje testowanie w sylwestra
Znam to, moja mama też nie będzie zadowolona jak się o trzecim dowieAle to moje życie i nie będę robić tak jak ona chce. Gratulacje bety, jak dla mnie całkiem fajny wynik jak na poczatki ♥
Niesamowite uczucie jak ktoś mieszka w brzuszku, na początku się wydaje że ciąża będzie trwać wiekami, później jest taki okres że się wydaje że za szybko czas leci i się nie zdąży wyprawki spakować i przychodzi końcówka kiedy już się ciężko ruszać i znów czas tak wolno leci że się czeka i modli by szybko urodzić![]()
Ooo to jedziemy na tym samym wózku ja też mam 5dc. Ciekawe jak nasza prolaktyna po lekach. Kiedy będziesz sprawdzac czy spadła?Popłacz sobie ulży ci. Ja to już nie płacze bo nie mam czymdzisiaj 5dc a ja już myślę o jednej kresce na teście tego miesiąca
chyba przez to wszystko nie będę mogła sie odprężyć na święta. Choć mam.nadzieje że towarzystwo rodzinne to zmieni... boję się pytań typu a co tak dlugo.. a ty jeszcze nie w ciąży? A na co czekacie
![]()
Jejku co Wy piszecie o tych swoich mamach? Jestem zdruzgotana!?Moja też nie będzie zadowolona i już wyobrażam sobie jej minę:i nawet nie powie gratulacje
![]()
A wiesz co planuje w Polsce jak bede sie wybrac do Laboratorium bo w Niemczech u lekarza jak zrobie musze czekac 2 tygodnie na wynikOoo to jedziemy na tym samym wózku ja też mam 5dc. Ciekawe jak nasza prolaktyna po lekach. Kiedy będziesz sprawdzac czy spadła?
Ja się właśnie zastanawiam kiedy to sprawdzać. Jakos dużo tych tabletek nie wybrałam. Teraz biorę codziennie. Może jak bede 16 na monitoringu to zapytam gina czy już sprawdzać czy jeszcze za wcześnie.A wiesz co planuje w Polsce jak bede sie wybrac do Laboratorium bo w Niemczech u lekarza jak zrobie musze czekac 2 tygodnie na wynik![]()