Madame83
Fanka BB :)
Nie psuj zabawyJa testuję w sobotę ale sama potrzebuje kogoś kto mnie przypilnuje bo już na środę zaspisałam się na badanie proga i boje się że dorzucę betęwiec tyle by było z sikania na patyk
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie psuj zabawyJa testuję w sobotę ale sama potrzebuje kogoś kto mnie przypilnuje bo już na środę zaspisałam się na badanie proga i boje się że dorzucę betęwiec tyle by było z sikania na patyk
![]()
Bo to cisza przed burząTez w piątek będę 11-12 dpoale u mnie też optymizm żaden. W nocy troche bolał mnie brzuch, ale nie chce tego przypisywać do niczego. Piersi mnie nie bolą, jakoś tak nie czuje nic ...
No ja mam nadzieję że mnie zaczarowałyscie juz teraz we dwieBo to cisza przed burzą![]()
A możemy zrobic jakiś post z testujący w czasie okoloswiatecznym? Bo się pogubiłam
Ja testuje,
@Bibi89 oczywiście, czekam na wynik bardziej niż na ten barszczyk
@Atramentowa
Kto jeszcze?
Ale my Ci nie pozwolimyNieeeee ta presja mnie dobija ahhahahahhajak nie będzie się czym chwalić to będę musiała zniknąć
![]()
No napewno. Jak po pozytywnym przerzucisz się na wrześniowe mamy to musisz obiecać, ze będziesz nas tu odwiedzaćNieeeee ta presja mnie dobija ahhahahahhajak nie będzie się czym chwalić to będę musiała zniknąć
![]()