Natalia91
Fanka BB :)
Podejrzewam, że dopiero jak się otrząśnie to dopiero wróci [emoji1745]
Tak.
Dawno się nie odzywała[emoji22]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak.
Dawno się nie odzywała[emoji22]
Aaaaa to widziałam tę fotę, tylko nie wiedziałam, ze to facelle. Ale tu kurła nie widze drugiej kreski. Obczaje zaraz z kompa
Tak, tak było. Tylko progesteron jej spadł na 0,2, ale beta urosła na 25
Na tym zdjęciu słabo widać. W rzeczywistości jest kreska, różowa. Jak mój mąż widział z super wadą wzroku to na pewno jestAaaaa to widziałam tę fotę, tylko nie wiedziałam, ze to facelle. Ale tu kurła nie widze drugiej kreski. Obczaje zaraz z kompa
@Lebkuchen_mum ? Złapała dola, z tej co pamietam i chyba musiała odpocząć od forumEj a ja dobrze kojarze że ta dziewczyna z Austrii to miałam pierwsza betę poniżej 5 a po dwóch dniach 25 już? Czy coś pomyliłam ?
Szukam dla siebie tej nadziei na przespanie nocy [emoji23][emoji28]
Ja dostałam progesteron dopochwowo przez plamienie w drugiej połowie cyklu i, jak narazie, plamienia nie ma więc spoczkoMyślę dokładnie tak samo. Jak się okazało, że mam proga ostatnio słabego a betę dodatnią ktoś tam mi napisał, żeby lecieć szybko po duphaston. A to przecież bez sensu... Nie wyobrażam sobie ciągnąć ciąży aż tak "na siłę". I powiem Wam, że mam zagwozdkę, bo być może mam progesteron po prostu niski i bez duphastonu się nie obejdzie. Ale to dla mnie stres, bo skąd mam wiedzieć, czy do zagnieżdżenia nie dochodzi z powodu "wad genetycznych" (wiecie, ta naturalna selekcja) czy z powodu niskiego progesteronu... I tak rozmyślam nad tym ostatnio. Zbadam progesteron w 7dpo i zobaczę co i jak...
W sumie to chyba nie wiemy jak to się zakończyło nie?Tak, tak było. Tylko progesteron jej spadł na 0,2, ale beta urosła na 25