Sorki, mogło mi umknąćJa już testowałam wczoraj i nie wiem czy to dalej ta wiara czy Ci umknęło ale był negatyw [emoji28]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sorki, mogło mi umknąćJa już testowałam wczoraj i nie wiem czy to dalej ta wiara czy Ci umknęło ale był negatyw [emoji28]
@Natalia91 23.12
@wezsietatatooo 23.12(@25.12)![]()
@AnnEmPe 24.12![]()
@Atramentowa 24.12![]()
@milka.s 24.12![]()
@kosik_3 25.12![]()
@Bibi89 26.12
@Magda 1996 27/28.12
@Nantes 27/28.12![]()
@MamaR 31.12
@Blondi_87 31.12
@salamandra66 07.01
@Madame83 14.01
@c_or_nelia 14.01
Właśnie o tym samym pomyślałam
Ja tez juz to policzyłamWłaśnie o tym samym pomyślałami przy okazji wyszło mi, że mój w styczniu też będzie negatyw
![]()
Mi wychodzi pozytywWłaśnie o tym samym pomyślałami przy okazji wyszło mi, że mój w styczniu też będzie negatyw
![]()
zrobiłam sobie przerwę od forum żeby „oczyścić” głowę na święta a tu tyle się dziejeJa jestem w trakcie poronienia więc się nie staramy
I raczej się już starać nie będziemy bo nie chce znowu tego przechodzić
Faktycznie
Do tego czasu jeszcze kolejność się zmieni kilkukrotnieWłaśnie o tym samym pomyślałami przy okazji wyszło mi, że mój w styczniu też będzie negatyw
![]()