Weronik@29
Fanka BB :)
A ja chyba w końcu nie zbadam tego progesteronu no porażka w tych Niemcach. U lekarza wynik po ok 10 dniach a żeby iść sobie tak jak w Polsce do laboratorium to trzeba szukać jak igły w stogu siana 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może to dobry znakDostanę dziś szału chyba. Kolejny dzień kłucie jajników jak nie wiem, takie szczypanie sz mrozi do nogi. I bolą mnie odcinek lędźwiowy kręgosłupa![]()
Wątpię, owu miałam może wczoraj może w poniedziałek może we wtorek.. ja się nastawiam raczej na nowy cykl z cloMoże to dobry znaku mnie lędzwie dzisiaj juz nie bolą ale podbrzusze i piersi dzisiaj bolesne
Ja bioręBierze może któraś z was lub brała glucophage?
Jaka dawke i czy mialas jakies skutki uboczne?Ja biorę
Bóle brzucha, biegunka, nudności... Ogólnie samopoczucie do D... Ale organizm się przyzwyczaił obecnie nic mi nie jestJaka dawke i czy mialas jakies skutki uboczne?
Ja biore tydzien ponad. Po 4 dniach mialam zwiekszyc dawke z 1 tabletki na dwie ale jak zwiekszam dawke to dostaje rozwolnienia i mnie mdli...na 1 tabletce jest ok, nic nie czuje. Ostatnio wzielam 2 dni po 2 i mnie tak brzuch bolał przedjakbym skurcze porodowe miała. Lekarz kazal mi jeszcze kilka dni byc na 1 i znowu zwiekszyc zeby zbudowac tolerancje. Dzis wzielam już 2 i bóli nie było ale okolo 4h po tabletce takie miałam mdlosc ze masakra...nie wiem czy to przejdzie czy zmienic lek...