Bibi89
Fanka BB :)
Coś się stało Kornelia ?Łączę się z tobą. Również odpuszczam starania. Tylko u mnie powód inny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś się stało Kornelia ?Łączę się z tobą. Również odpuszczam starania. Tylko u mnie powód inny.
Gdyby stres miał wpływ to bym synka poroniła a mimo zagrożenia ciąży (nie z powodu stresu) dotrzymałam do 37 tc. A dodam, że byłam 7 razy w czasie ciąże na sorze, gdzie brała mnie z domu karetka z atakami panikiNiestety nie stresuje się ciąża.... A raczej sytuacja pewna którą mamy już parę tygodniu. Jest to długotrwały stres mega mnie to męczy czy wszystko dobrze z dzieckiem.
Jak to nie ma? Wiele publikacji jest na temat tego że jednak .. ma
Jak toŁączę się z tobą. Również odpuszczam starania. Tylko u mnie powód inny.
Ja to był odczekała z 3 miesiące... Generalnie w wielu procedurach po covidzie daje się 3 miesiące na to by organizm doszedł do siebie... W tym czasie wiele zmian jest przemijającychA powiedzcie mi jest sens mojego zapisac na badania nasienia teraz zaraz po covidzie?
U nas seks był w poniedziałek a owu chyba w środę albo we wtorek w nocy.. nie wiem i już nawet nie chce wiedzieć. Przez te bole ktore mam teraz to codziennie myśle ze mam owulkeJeśli był chociaż raz w ciągu kilku dni przed owulacją to jest szansa, czasami mniej znaczy więcej.Ja zachodziłam w większość ciąży z jednego stosunku gdzieś w okolicy owulacji bo partner często wyjeżdża.
![]()
My może nie po covidzie ale po zwykłym przeziębieniu babeczka w klinice nam odradziła. Tym bardziej jeśli miał jakieś lekiA powiedzcie mi jest sens mojego zapisac na badania nasienia teraz zaraz po covidzie?
Ok no to faktycznie tak zrobimyJa to był odczekała z 3 miesiące... Generalnie w wielu procedurach po covidzie daje się 3 miesiące na to by organizm doszedł do siebie... W tym czasie wiele zmian jest przemijających
Noo to szanse ogólnie są spore. Trzeba cierpliwie czekać do miesiączki i testować.U nas seks był w poniedziałek a owu chyba w środę albo we wtorek w nocy.. nie wiem i już nawet nie chce wiedzieć. Przez te bole ktore mam teraz to codziennie myśle ze mam owulke![]()