• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

Tak o 1 😢
I tylko raz byłam wtedy w ciąży.
Badania mam zrobione podstawowe. Chciałabym może zrobić więcej ale nie chce w ciemno robic wszystkiego. Muszę znaleźć jakiegos ogarniętego lekarza - Łódź lub Poznań wchodzi w grę. Z tym że mój M nie chce juz o tym słyszeć i nie chce nigdzie jeździć i mamy kinflikt.
To bardzo przykre 😞 mój znów zrobiłby każde badanie byle by nie zrobić in vitro😞
Nam lekarz powiedział ze na ten moment mamy przebadanie wszystko. I jeśli się nie uda na sytmulacjach albo się poddamy to wtedy in vitro i oni przy niepowodzeniu in vitro kogą nas skierować ja konkretniejsze badania. Bo powiedział, ze tak robienie badań w ciemni immunologia itp to da duże pieniądze a okaże się, ze to nie to.

reklama
Niepłodności

Jeśli nie ma przyczyny stwierdzonej to nie ma sensu brać leków jak ACC. To są leki, mające skutki uboczne i wchodzące w interakcje z innymi lekami. Bez zaleceń lekarza bym ich nie tykała.
Jesteśmy już po drożności, po badaniach nasieni i badaniach hormonalnych, po stumulacjach i po inseminacji.

Dziękuje za radę ! Jeśli to faktycznie ma jakies skutki uboczne to nie będę tego brać

Jestem po wizycie.
Wszystkie wyniki ok, książkowe, Pan stwierdził.
Powiedział, że bez wypalenia/wymrożenia nadżerki mam sie nie umawiać na wizyty i monitoring.
Dał mi receptę na inofem (gdzie jest bez recepty i biore od tygodnia ;) ) i powiedział, że dopóki to nie będzie zaleczone (oczywiście nie farmakologicznie) to mnie nie przyjmie.

Złamas :)

Jestem po wizycie.
Wszystkie wyniki ok, książkowe, Pan stwierdził.
Powiedział, że bez wypalenia/wymrożenia nadżerki mam sie nie umawiać na wizyty i monitoring.
Dał mi receptę na inofem (gdzie jest bez recepty i biore od tygodnia ;) ) i powiedział, że dopóki to nie będzie zaleczone (oczywiście nie farmakologicznie) to mnie nie przyjmie.

Złamas :)
Rozumiem, że zmieniasz lekarza ? 😁

reklama
Immunologia powtórzę jeszcze raz 🙂
Tak wiem, ale gin mi powiedział, ze teraz wydam kilka tys na badania immunologiczne a okaże się, ze to nie to. Wiec powiedział. Ze na razie stymulacja i jakbyśmy zrobili in vitro i wtedy się nie powiedzie to on bardziej dokładnie jest w stanie powiedziec, w która stronę iść z badaniami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry