• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

Jestem tu stosunkowo nowa, wiec nie wiedziałam ze tak dokładnie wygląda sytuacja. Tak jak pisałam, wspomnienie o tym, że zajście w ciąże jest takie łatwe i proste było nie na miejscu, więc oczywiście nie bronię autorki, ale wydawało mi się, że trochę za mocno zareagowałyście 😉
Może takie wrażenie. Ja czasami zbyt dosadnie coś powiem i jest zle zrozumiane a w domysle wxale tak mialo nie byc 😀
Wiec na przyszlosc bo moze sie tak zdarzyc, jestem zbyt szczera 🙈

reklama
Wchodząc na inne tory...
Uwielbiam jesień!!! No kocham!
Te pomarańczowe, spadające liście, lekki wietrzyk ale jednocześnie słonecznie. Przez tą pogodę czuję się ostatnio rewelacyjnie 😂😂😂 lato to dla mnie masakra. W cieple mi okropnie słabo ale co dziwne kąpiele uwielbiam aż parzące 😂 jutro narzeczony ma wolne więc spędzimy sobie rodzinny dzień, pójdziemy na długi spacer.
W ogóle tak mi się przypomniało. Ze 3 tygodnie temu mój mnie i synka wziął na spacer nad takie jeziorko. Już tam raz bylismy. To jest taki ladek, który prowadzi do plaży...jak się okazało są tam 2 plaże i przypadkiem trafiliśmy na inną niż chcieliśmy. Przez dobrą chwilę nie wiedzieliśmy co się dzieje bo wszyscy byli...NAGO 😆😂 uwierzcie ale moja psychika ucierpiała. Plaża nudystów ale takich 50+ także...
Pozniej jak wracalismy juz z tej dobrej plazy to widzielismy jak jakis mlody facet też chyba zabłądził bo wyszedł z baaardzo zniesmaczoną miną 😂🤣🤣🤣

Może sprawdzic się da internetowo. U mnie w diagnostyce wlasnie tak moglam sprawdzic sobie i wiedzialam juz na ile sie przygotowac. Zobacz moze maja na stronie
Właśnie patrzyłam to tak mniej więcej wychodzi 70 zł za jedno badanie. Będę musiała przysiąc i porządnie poszukać co i jak i się wybrać. Dziękuje bardzo za informacje o takich badaniach, bo może faktycznie coś wyjdzie w nich !

Właśnie patrzyłam to tak mniej więcej wychodzi 70 zł za jedno badanie. Będę musiała przysiąc i porządnie poszukać co i jak i się wybrać. Dziękuje bardzo za informacje o takich badaniach, bo może faktycznie coś wyjdzie w nich !
Ooo to nie najgorzej. W takim razie tysiak nie wyjdzie 😀 w takim razie nie ma takiej masakry 🙂 może spróbuj udać się do immunologa? Jak chcesz to mam fajną grupę na fb i tam dziewczyny polecają immunologów bo Paśnik jest praktycznie nieosiągalny

Hej dziewczyny, jak samopoczucie w niedzielę? Ja sobie dziś pospałam, miałam wczoraj nockę w pracy 😊 zauważyłam że woda mi się zatrzymała, brzuch mam okropny, i do tego tylko bym jadła, już sobie wyobrażam jak jadę do mamy na pyszny obiad, w sumie to i do teściowej na obiad zajadę 😁😎

reklama
Hej dziewczyny, jak samopoczucie w niedzielę? Ja sobie dziś pospałam, miałam wczoraj nockę w pracy 😊 zauważyłam że woda mi się zatrzymała, brzuch mam okropny, i do tego tylko bym jadła, już sobie wyobrażam jak jadę do mamy na pyszny obiad, w sumie to i do teściowej na obiad zajadę 😁😎

U mnie dziś 16dc - testy owu niby ciemnieją, ale bardzo powoli :( także coś czuję, że znowu nic z tego. W środę i sobotę mam lekarza to zobaczymy co on tam wymyśli.
U nas ten weekend zakręcony - bo impreza urodzinowa starszego syna (nie wierzę, że to już 10 lat), nasza co roczna impreza halloween, dzisiaj leczymy kaca - na szczęście dziadkowie zabrali dzieci. Jutro cmentarze i kino. Byle do 11.11 - bo spadamy na urlop do ZEA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry