Mi za to ostatnio przyszła 3 dni przed testowaniemJuż nie mam co testować :/ Po 3 dniach spóźnienia przyszła miesiączkaNa początku pół dnia tylko takie plamienie różowe na papierze, ale jak wstałam rano to tyle się wylało... Nie mam już najmniejszych szans.
 chciałam zrobić w 11dpo ale nie pykło
 chciałam zrobić w 11dpo ale nie pykło mam nadzieję że owu zawita na dniach.
 mam nadzieję że owu zawita na dniach. z większymi problemami zdrowotnymi dziewczyny ujrzały tu dwie kreski
 z większymi problemami zdrowotnymi dziewczyny ujrzały tu dwie kreski  ale robiłaś krzywą insulinową i glukozową czy tylko glukoza i insulina na czczo? Bo to jest duuuuża różnica. U mnie na czczo rewelacja a potem to się już magia dzieje z tym, że u mnie przy hiperinsulinemii i hipoglikemii nie ma problemów z zajsciem ale u wielu osob niestety ma. A co do ewentualnej trombofilii to polecam z testdna.pl bo czasem przy mutacji pai ktora tez sama posiadam bez acardu i heparyny moze w ogole nie dochodzic do zagnieżdżenia. Na zespol antyfosfolipidowy nie dostaniesz raczej skierowania na nfz tak samo jak na trombofilie z tego co sie orientuje ale w pl nie mieszkam wiec nie pamietam juz czy na 100%. Progesteron po owulacji też ok?
 ale robiłaś krzywą insulinową i glukozową czy tylko glukoza i insulina na czczo? Bo to jest duuuuża różnica. U mnie na czczo rewelacja a potem to się już magia dzieje z tym, że u mnie przy hiperinsulinemii i hipoglikemii nie ma problemów z zajsciem ale u wielu osob niestety ma. A co do ewentualnej trombofilii to polecam z testdna.pl bo czasem przy mutacji pai ktora tez sama posiadam bez acardu i heparyny moze w ogole nie dochodzic do zagnieżdżenia. Na zespol antyfosfolipidowy nie dostaniesz raczej skierowania na nfz tak samo jak na trombofilie z tego co sie orientuje ale w pl nie mieszkam wiec nie pamietam juz czy na 100%. Progesteron po owulacji też ok?