• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka właśnie moje bóle pleców zaczęły się po wizycie u tego pseudo lekarza, poza tym jest też prawdopodobieństwo, że przez sen coś sobie mogłam dodatkowo zrobić

A tak poza tym, czy Toja córcia nie ma jutro przypadkiem imieninek?

reklama
sandra a wiesz ze wstyd się przyznać, ale od kiedy jestem z Łukaszem przestalam już patrzeć na imieniny ;X Ja mam w Dzien Babci, wiec chcąc nie chcąc o Nich pamiętam, ale tu tak miedzy Bogiem a prawda nikt ich nie obchodzil wiec zrezygnowałam :zawstydzona/y:

michalina nie martw się, to na pewno nic poważnego :* a kiedy masz wizytę u ginka?

Ja dziś po wizycie. Prawdopodobnie mam PCO (objawy i badania hormonalne na to wskazują). Na razie po CLO "wyhodowałam" pęcherzyki- 20 mm i 17-18 mm. Zastrzyk na pęknięcie dostałam i prawdopodobnie w niedzielę/poniedziałek będzie owu. Trzymajcie kciuki żeby był efekt "fasolkowy" :-)

Misia nie martw sie bierzesz luteine wiec na pewno to nic groznego, mnie tez pobolewal brzuch w 1 ciazy , bralam nieraz no-spe. A takie plamienia to nic strasznego, dopoki nie ma w nim krwi. Ja pojdziesz do ginka to powiedz mu o tych plamieniach i głowa do góry :-)

Natka no to do dzieła, niech Twoje jajeczko zostanie zafasolkowane :-)

Sandra zdrówka zycze :-)

Patuska nie ma co sie zmuszac do niczego , musisz najpierw psychicznie odpoczac nabrac energii, pozytwnego myslenia i wtedy bedzie Wam łatwiej ;-)

sylka jak tam dzisiejsze samopoczucie ? :)
Wiesz ze jestem coraz bardziej ciekawa co ginka mi powie w poniedziałek na wizycie. Pewnie nie zrobi mi usg, bo znowu powie ze ma dużo pacjentek ale mimo wszystko ja poproszę. W poniedziałek mina 3 tygodnie od ostatniego usg, wiec może warto byłoby zanim ona i ja podejmę decyzje o ew. laparoskopii zobaczyć jak się ma torbiel w chwili obecnej. Zawsze może się przecież zdarzyć, ze troszkę się zmniejszyla....no ale może być tez na odwrot :|

misia jak się dziś czujesz ???? plamienia ustapily mam nadzieje :confused:

Nuuuska.popros koniecznie o usg, i porozmawiaj szczerze z nia o twoich obawach o wszystkim o czym tu pisalysmy.

Ja czuje sie bardzo dobrze, w nocy najbardziej czuje to ciagniecie w brzuchu przez to wiem ze jest cos w srodkua w dzien czuje sie normalnie.(poza wczorajszymi mdlosciami , kiedy zwrocilam) Piersi nie sa juz takie duze jak mialam przed spodziewana @ ale wciaz obrzmiale. Moj T juz dzisiaj patrzyl na cene pampersow , sprawdzalismy czy duzo podrozaly od momentu kiedy Dawid je nosil, pokazywal mi tez body, bardziej cieszy sie niz ja. Ja tez sie ciesze ale chcialabym juz zobaczyc fasolke ze wszystko jest ok.

czesc dziewczynki!!!

Nuuuśka, sylka plamienie ustalo tylko brzuch mnie boli... w pon ide do gin wiec wszystko powiem. przez to jakas smutna chodze.
A Ty Nuuska pros o USG to jest wazne - bo moze torbiel sie zmienila!!!!!

reklama
Hej Kochane @ nie ma, test niestety negatywny
unhappy.gif
unhappy.gif
a myślałam że będę miała super prezent na imieniny
wink2.gif

Ale pewnie mi się coś przesunęło bo ostatni cykl miałam zwariowany @ miała przyjść 27.04 a 20.04 miałam plamienie, ale dopiero 23.04 się rozkręciła na całego. Tak więc może przyjść później czyli koło 21. Pożyjemy zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry