• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

WOW, kobietki Kochane ile Wy tu od rana napisałyście już... Mam co nadrabiać...

Nuuusia nie kupiłam w końcu tego niepokalanka. Stwierdziłam, że dam szanse przez trzy cykle wiesiołkowi...
Teraz poleci trzeci cykl, ale jakoś zachwycona tym wiesiołkiem nie jestem...

reklama
moniqaa wiesz co Kochana wszedzie informuja ze dzialanie wieska widac po 2-3 miesiacach stosowania. Ja bralam 2xdziennie po 1 tabl. ale od czerwca chce podwoic do 2 tabletek 2xdziennie.
Zdecydowalam sie tez na Castagnus, od czerwca zaraz po laparo kupie i jak tylko @ sie pojawi zaczynam brac. Zobaczymy, zaszkodzic raczej nie moze a moze cos wskura wreszcie. Wole leki ziolowe, niz pakowac w siebie hormony :zawstydzona/y:
Strasznie smetny dzis dzien. o 15 przychodzi kolezanka, a ja ide do domu,bo dzis strasznie duzo zabiegow i jakbym sama jedna miala tu siedziec to noc by mnie zastala :no:

wiecie co mam nie lada dylemat
i musicie mi pomoc :-D nie umiem sie zdecydowac na pizame hahaha a nie mam sie kogo poradzic wiec przesylam Wam trzy linki i do wieczora musiym sie na jakas zdecydowac zeby zdarzyla dojsc do przyszlego poniedzialku :P

http://allegro.pl/spoiled-m18-m-rozmiary-i3235261349.html

http://allegro.pl/pizama-dwuczesciowa-wasy-pink-atmosphere-m-i3264245851.html

http://allegro.pl/pizama-dobranocka-m-wiosna-lato-2013-duzo-wzorow-i3239750391.html
jesli chodzi o ostatni link modele do wyboru to : 2,6 oraz 7.

Musicie mi doradzic a wiec czekam :D
Nie chce calkiem krotkiej pizamki bo po narkozie pewnie bedzie mi zimno, poza tym Bog jeden wie jaka bedzie pogoda :sorry2:

Ostatnia edycja:
zgadza się że dzień jest bardzo smętny dzisiaj, mi się kompletnie nic nie chce ale zaraz muszę się zabrać za przygotowanie obiadu.

muszę przyznać że jestem strasznie wyluzowana w tym cyklu. Nie myślę o objawach ,jakoś specjalnie nie odliczam do testowania itd. Nie schizuję jednym słowem.
Ja póki co nie wspomagam się niczym, jestem zdania że skoro natura dała mi zajść w poprzednie ciążę bez problemu i wspomagania to być da mi jeszcze raz;-)

melponea- witaj w naszym gronie!

happymama no wlasnie, i to jest prawidlowe myslenie Kochana :) chcialabym tez muc przestac sie martwic i niepokoic ale ciagle cos, jak np wczorajsza klotnia z Ł. i kompletnie wyprowadza mnie to z rownowagi. Och wiem ze nie ma zwiazkow idealnych ale mimo wszystko nie rozumiem go.

rozmawialam z Ł. oczywiscie telefonicznie bo jeszcze siedze w pracy. Zdecydowalam sie zostac do konca bo jakos przyspieszyli dzis z zabiegami wiec kolezance nie oplacalo sie przychodzic na 2h.
Ł. stwierdzil ze mu przykro bo ja widze w Nim swojego ex i wyobrazam sobie Bog wie co, a on nic zlego nie robi ( jak zawsze ). No nic.
czasem mam wrazenie ze na posiadanie faceta powinnysmy miec osobna glowe, bo moja jedna go nie ogrania w ogole.

Ostatnia edycja:
nuuuśka mi się podoba z ostatniego linku nr 2 :D

a ja dziś byłam z M, Antkiem, moja siostra i jej 3 dzieci w parku.... i robilismy zdjecia. jestem przerazona jak GRUBA jestem!!!! jak ja sie zapuscilam - jak swinia!!!!!!!!! od stycznia 2014 odchudzanie!!!!! Jestem rozczarowana sobą,że do tego dopusciłam!!!! płakać mi się chce!!!! Pod koniec ciazy jak kuzwa SŁOŃ bede wyglądać, co tam słoń - MAMUT!!!!!

avensis no to chłopa pozadzrościć!!! mojego też bym na jakiś kurs odchaiania wysłała....

misia HOLA HOLA kolezanko Tys sie chyba zapomniala !!!! zapuscilas sie ! slon ! Nosz skopie Ci tylek :no::angry: co Ty sobie myslisz, ze mozesz mi tak bezkarnie fasolke w brzuchu obrazac ? Jak ktos Cie roztyl to tylko ona, a z tego sie trzeba cieszyc bo znaczy ze rosnie :-Dwiec cicho siedz i mi tu nie wyskakuj z takimi tekstami bo jak ja Ci przysle zdjecie moich boczkow jakie sie wyhodowaly przez zime to sie przewrocisz :rofl2:
Ja pod koniec ciazy bylam na + 30kg i co myslisz ze plakalam z tego powodu ? cieszylam sie, ze wszystko jest ok, ze mna i z dzidzia a po ciazy na pewno znajdziesz chwilke zeby pozbyc sie zbednych kg. Wiec sie prosze uspoic ! :wściekła/y:

numer 2 z ostatniego linku tez mi sie podoba, patu$ce z kolei rozowa wasiasta ;D

mysle ze kazda z Nas gdzies tam myśli ze trafila na tego jedynego, choć czasem każdego lapia wątpliwości kiedy sa gorsze dni jak np. dziś u mnie. Łukasz to fantastyczny człowiek, ale czasem bardzo zagubiony.Wydaje mi się ze poprzez swoja niska samoocenę chce się wywyzszyc wśród kolegow i przed sobą samym, zachowaniami, które w ogole do Niego nie pasuja.
Ale trzeba wierzyc, ze będzie dobrze :tak: misia a za Twojego trzymam kciuki żeby zmienil się po narodzinach maluszka, choć ja przy ex tez pamiętam marzyłam o tym eh, ale mnie się wtedy nie udało. Choc po czasie wiem, ze tak wlasnie miało być :blink:

reklama
jak i ja Łukasza :tak: och z Nimi zle , ale bez Nich byłoby jeszcze gorzej :sorry2:
a co do "zapuszczenia" to był okres zimowy i każdemu przybylo tu i owdzie wiec mi nie narzekaj bo na pewno nie jesteś jakims Bog wie jakim tlusciochem :wściekła/y:a jak masz troszkę więcej ciałka to co z tego ? wieksza powieksza do kochania :-)i tulenia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry