Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie umiem sie zdecydowac na pizame hahaha a nie mam sie kogo poradzic wiec przesylam Wam trzy linki i do wieczora musiym sie na jakas zdecydowac zeby zdarzyla dojsc do przyszlego poniedzialku 

co Ty sobie myslisz, ze mozesz mi tak bezkarnie fasolke w brzuchu obrazac ? Jak ktos Cie roztyl to tylko ona, a z tego sie trzeba cieszyc bo znaczy ze rosnie
wiec cicho siedz i mi tu nie wyskakuj z takimi tekstami bo jak ja Ci przysle zdjecie moich boczkow jakie sie wyhodowaly przez zime to sie przewrocisz 

misia a za Twojego trzymam kciuki żeby zmienil się po narodzinach maluszka, choć ja przy ex tez pamiętam marzyłam o tym eh, ale mnie się wtedy nie udało. Choc po czasie wiem, ze tak wlasnie miało być 
och z Nimi zle , ale bez Nich byłoby jeszcze gorzej 
a jak masz troszkę więcej ciałka to co z tego ? wieksza powieksza do kochania :-)i tulenia :-)