angelaa_w
Fanka BB :)
Witajcie kochane :* . Mam do nadrobienia 8 stron , ale mysle ze to dzisiaj przeczytam
Takie mam urwanie głowy że szok. Plamienia lekkie jeszcze czasem są. Zazwyczaj pojawiają się po stosunku. Konsultowałam to przez telefon z moim gin ale nie moze tak stwierdzić bez badania mówił zebym się nie stresowała a bedzie dobrze. Dzisiaj wymioty i uczucie jakby coś w brzuchu po lewej stronie pływało
Mężuś zaczął poważnie o dzidziusiu mówić aż mnie zadziwia
Jak narazie od paru dni zero kłótni, dogadujemy się świetnie 
Takie mam urwanie głowy że szok. Plamienia lekkie jeszcze czasem są. Zazwyczaj pojawiają się po stosunku. Konsultowałam to przez telefon z moim gin ale nie moze tak stwierdzić bez badania mówił zebym się nie stresowała a bedzie dobrze. Dzisiaj wymioty i uczucie jakby coś w brzuchu po lewej stronie pływało
Mężuś zaczął poważnie o dzidziusiu mówić aż mnie zadziwia 
no ale jak bedzie trzeba to co zrobie ? nic. Poprosze jednak pielegniarke, zeby zestaw dala mi a ja sama juz wole sobie zrobic to dziadostwo niz zeby mi jakas obca baba rure do tylka wkladala 
Czekam na zdjecie w takim razie z niecierpliwoscia
boze moj. Teraz ju sie troche uspokoilo, ale zapowiada sie znowu siedzenie po godzinach. Szlak mnie trafi normalnie ! A Ł. mi powiedzial, ze zrobi mi cos dobrego na kolacje