• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuska,ja z Katowic wlasnie jestem :) my staramy sie 9ty cykl teraz, pierwszy z termometrem :) ona byla baaaardzo nastawiona na pomoc i leczenie ale jak dla mnie byla zbyt agresywna. Ja juz chyba ulegam powoli znorweszczeniu,bo tutaj naprawde kobiety o ile nie maja zadnych przeciwskazan czekaja grzecznie ten rok. Ale tutaj sie nie cackaja z ludzmi ;)

A ja czuje sie dzisiaj na @, pryszcze wyszly i podbrzusze lekko pobolewa :(

Ostatnia edycja:
reklama
Angela tez trzymam caly czas kciuki, a gazowane w ciazy nie wskazane :-)

Witajcie dużo popisałyscie, juz nie ogarne tego, ja jestem chyba na wykonczeniu upałowym, ogolnie kocham upały ale nei w naszym mieszkaniu temperatura nie schodzi ponizej 30st:szok:. Walcze z moja praca mgr, nastepny tydzien bedzie decydujacy bo musze juz wszystkie poprawki naniesc i zawiesc ja do dziekanatu. Chccialabym juz wakacje miec.

Czuje sie coraz lepeij, mam juz mniej mdlosci ale wymioty nadal sie zdarzaja. brzuch mi wypycha i wieczorem jest juz fajny balonik:-)

misia no pewnie ze można :DDDD chyba w taka pogode powiem Ci ze jest to wskazane, bo kociaste w niebowziete :-) co prawda Garfield darl się w nieboglosy ale on już chyba ogolnie tak ma ze niewiele ma z faceta :X
Ale piękne wygladaja haha z tymi lysymi ogonkami :-Dmusze im zrobić zdjecie i Wam wkleje :DD

melponea o patrz to super ze tez z Katowic jesteś !!! :DD a gdzie teraz chodzisz do ginki ?? 9 cykl już ? kurcze a ja myslalam ze Ty na początku jesteś :\\\ a robiliście badanka nasienia ?? w ogole ktoś już postaral się cos podzialac z diagnoza czy nic na razie ?

Kochane ide spac, jutro powrot do pracy i zegnaj blogie lenistwo :cool:

Nuuuska,ja bylam u tej pani bo moj doktor sie akurat wakacjowal. Dokladnie w Intermedzie na Grabowej,kolo petli Slonecznej. Ale tak jak mowie,bylam raz i jak dla mnie zbyt agresywna, natomiast moja siostra sobie bardzo chwali ;) a moj lekarz do ktorego chodze regularnie uwaza, ze 2 lata to norma...nic jeszdze nie robilismy, ja tak naprawde myslalam, ze problem moze byc po mojej stronie, ale tempki mam naprawde w porzo, az zaskoczona jestem. Maz z kolei jest na diecie,juz troche zrzucil i jest tez bardziej ruchliwy wiec moze to tez zadziala :) ja poki co daje sobie czas do wrzesnia a potem na powaznie juz diagnozujemy sie u lekarza. Zreszta powinnismy dostac od razu skierowanie do kliniki leczenia nieplodnosci wiec az tak bardzo sie nie przejmuje.co jak co ale tutaj podobno bardzo powaznie podchodza do problemu i od razu badaja od gory w dol.
Ja jeszcze lazienke domyje po remoncie i tez spaaac.
Latem doceniam norweska pogode, jest po prostu rzesko ;)

Witajcie :) Dzisiejsza pogoda dziwna , niby słonce świeci a tak duszno ze nie da sie wytrzymać ;/ @ nadal nie mam, ale jakoś śluzu już mam mało no chyba że tak jest jak sie siedzi 2 godziny w basenie bo wtedy sprawdzałam. Sutki mnie bolą najbardziej w lewej piersi :-( Tak jakby na @ :-( Tempka 36,8 :szok: Rośnie :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry