sylka1, gratuluje Pani Magister! :-)
sandra, daj znac jak cos juz bedziesz miala
anisen, no i po co bylo to czarnowidztwo? Wszystko w porzadku, no i super!
patu$ka, nie martw sie na zapas, ja tu na pewno zostane z Toba, do lekarza tez pod koniec roku sie wybieram, bedziemy sie diagnozowac co prawda dopiero, ale ja nie wykluczam zadnej opcji. Na szczescie medycyna caly czas idzie do przodu co daje nam nadzieje! A ile Ty masz lat patu$ka?
sandra, daj znac jak cos juz bedziesz miala
anisen, no i po co bylo to czarnowidztwo? Wszystko w porzadku, no i super!
patu$ka, nie martw sie na zapas, ja tu na pewno zostane z Toba, do lekarza tez pod koniec roku sie wybieram, bedziemy sie diagnozowac co prawda dopiero, ale ja nie wykluczam zadnej opcji. Na szczescie medycyna caly czas idzie do przodu co daje nam nadzieje! A ile Ty masz lat patu$ka?

Teraz tylko czekac do poniedziałku...hmmm w sumie to do wtorku bo wtedy spodziewana @.
to kiedy lecimy na wycieczke na miotłach ??
Mam nadzieje, ze z Olusia już lepiej, wczoraj rozmawiałam z lekarka i powiedziała, ze w poniedziałek mamy przyjść na kontrole, zobaczymy co dalej, ale ja powoli zaczynam się zastanawiać czy to nie alergia. Wczoraj stara Nasza internistka z dużym doświadczeniem podpowiedziała mi czy to aby nie katar sienny wlasnie. Ale z drugiej strony czy przy katarze jest taki mokry kaszel ? Chyba nie