• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Pati ja to wszystko wiem ale wierz mi są ludzie ktorzy uważają że ja rodzę sobie dzieci z wygody albo bo pomysłu na zycie nie mam inego itd. Kiedyś od rodziny usłyszałam pytanie kiedy zamierzam sobie pożyć i mieć coś z życia, dobija mnie takie gadanie ale co zrobić.

reklama
happy Ci ktorzy tak uwazaja, powinni chyba najpierw pomyslec nad tym co mowia, zanim wyraza te swoje "zlote" opinie. Posiadanie dzieci nie oznacza tego, ze my zamieniamy sie w stado warzyw egzystujacyh tylko dla Nich, zmieniajac codziennie pieluchy, siedzac w garach usmolone i zaniedbane. Dziwne sa realia i spojrzenie ludzi na macierzynstwo :no: Wazne zebys Ty byla szczesliwa i zyla zgodnie sama z soba a reszcie kij miedzy oczy !!

Zapytalam Ł jak wrocil z pracy jaki afrodyzjak by mu pasowal przed gra wstepna a on do mnie " No jak to jaki SCHABOWY":-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok: O kurde myslalm ze sie posikam...

Tarczyce od razu zbadam bo moja mama uwaza ze w tym kierunku mam cos nie hallo bo ja bardzo znerwicowana od roku jestem. Szybko wpadam w szal placz i w ogole. Ale czyzby tarczyca miala cos wspolnego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Happymama nikomu nic do tego ile macie dzieci i ile chcecie mieć ;) wkurza mnie jak ktoś sie wtrąca w nie swoje sprawy.

A teraz żebyście sie pośmiały, bo ja już sie śmieje z jej głupoty. Wczoraj mówimy teściowej że będzie drugi synek na co ona mina jakbym jej rodziców zabiła i tekst : no znów zrobiliście mi na zlośc. Pewnie jeszcze dacie mu na imie Gabryś.

nie ma to jak szczęście z dobrej nowiny ;)

Anisen Ha ha ha dobra masz tesciowa :-) ale jak cos to z pretensjami do synka niech sie zglosi :-D
Pati ha ha ha schabowy, a to dobre jestem ciekawa co mi M odp :)
Ale schabowy z koscia czy bez? Czy poprostu filet z kuraka zrobiony jak kotlet schabowy?

Ostatnia edycja:
anisen hahaha dobre ;DDD Wazne zeby dzidziolek byl zdrowy a reszta jest malo istotna. Łukasz chyba szalal by ze szczescia jakby kiedys doczekal sie synusia. Ja z kolei jestem za druga coreczka ale on w szal kiedys wpadl i powiedzial mi ze bedziemy robic do skutku :-D A teraz to bedzie chyba cud jesli z choc jednym sie uda :zawstydzona/y:

kurczaczki wiecie co zrobilam ? Spakowalam wszystkie swoje testy, wlacznie z owu, dalam je Łukaszowi, kazalam schowac i pod zadnym pozorem nie dawac mi az do poniedzialku, chocby sie walilo i palilo, chocbym plakala, krzyczala i rzucala nozami. hah byl ze mnie dumny :-)

reklama
baa ona jest bezkonkurencyjna ;)
potrafiła pojechać do córki swojej koleżanki na jej nowe mieszkanie i od progu zacząć jej gadać ze ma źle ściany w mieszkaniu, złe kolory itp wszystko krytykowała i pojechała obrażona że ta dziewczyna ją po rękach nie całuje i nie zmiania od razu wszystkiego

Nusia jestem z Ciebie dumna !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry