Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
boje sie znowu za wczesnie zaczac zeby Ł. nie wymeczyc zbyt bardzo bo niestety ale potem to on sam mi mowi, ze im czesciej tym jemu potem jemu jest ciezej dojsc tak od razu 

hah niczym bombowiec bede chodzic 
wiesz co Kochana na 100% chyba nikt nie jest w stanie tego przewidziec, choc u mnie z reguly od przestawienia sie cyklu na 31-33dni owu jest w granicach 17dc, wiec poki co taka opcje przyjmuje ale wiadomo, ze moze byc i tak, ze owu pojawi sie jak w kalendarzu w 14dc i wtedy bedziemy w doopie
poki co nic jej nie zapowiada, dobrze ze w poniedzialek mam usg, bo to na pewno Nam wiele wyjasni 
zrobie tak, ze poczekam do poniedzialku, zobaczymy jakie i czy sa pecholki i bedziemy dzialac, od poniedzialku zaczynajac
dopytam sie jeszcze ginki co i jak ona uwaza, bo to rowniez seksuolog wiec ostatnio poinstruowala mnie co do pozycji pomocnych przy tylozgieciu wiec i to wyprobujemy na tym "grzybobraniu"
zobaczymy jak tempka jutro bedzie wygladala. I tesciory owu od dzis zaczynam robic zeby nie przegapic
a usg powie Nam czy bedzie planowo, czy sie przesunie wiec wtedy bedzie mozna ustalic ostateczny harmonogram pracy na najblizszy tydzien :-)