Tak jak myslalam - owu jeszcze przede mna
Dzis 13dc jest jeden pęcherzyk na prawym jajniku z którego prawdopodobnie będzie owu o wymiarach
14x16mm . Ginka owu przewiduje na 16dc zalecila seksowanie w srode rano i w czwartek wieczorem, ale zobaczymy jak to dokładnie się sprawdzi w praktyce, w każdym razie do jutra na pewno czekamy z seksowaniem, bo to rzeczywiście mogloby być za wcześnie
Ciesze się ze jest choć ten jeden pechol, mniej ciesze się z tego, ze ginka znowu skasowala mnie jak za wizyte z usg - 130zl
dlaczego tak dużo...? zaczynam podejrzewać ze ona idzie na zdzieranie kasy, bo chciała zebym w srode przyszla jeszcze ale powiedziałam jej ze w srode Nas już nie będzie bo jedziemy na urlop, ale uwierzcie mi ze gdybym była to spytałabym się jej ile w srode mnie skasuje bo nie stać mnie na wydawanie co wizyte 130zł, nawet jeśli to tylko usg. O wynikach powiedziała ze dobre, nie musze ich powtarzac, Ł. mam dalej podawac witaminki na lepsza jakos nasienia i sama mam brac je nadal, pytałam o ten jod, ale powiedziała, ze według Niej to nie one wplywaja na wzrost hormonow TSH. Po urlopie zapisuje się do tego endoginka i zobaczymy , najwyżej wroce do Niej jak mi nie spasuje, albo okaze sie podobnie myslacy.Ginka kazala mi przyjść po @ na wizytke, jeśli oczywiście sie pojawi, choć jakos tak nie licze na nic . Ale może teraz jak będzie mniej i stricte w czasie owu to cos pomoze ? Zobaczymy, ważne ze jest pęcherzyk, oby ladnie urosl i pekl o czasie.
natka co ja Ci powiedziałam ? Nie ma dolowania się !!! nie ma !! My tez w sierpniu będziemy zaczynać również 9 cykl staran ale wiem ze nie mogę się zalamywac. A co mam pomyslec kochana jak się dowiaduje ze kolejny cykl się nie udaje mimo ze teoretycznie obydwoje jesteśmy zdrowi ? Uwierz mi, ze wolabym wiedzieć, ze cos mi dolega i na tym muc opierać swoje niepowodzenia a nie myslec codziennie co robie zle, ze znowu się nie udało,skoro jestem zdrowa.
Wiem, ze jest ciężko, ale popatrz ja obiecałam sobie, ze nie będę się zalamywac i nie zrobie tego choćby nie wiem co ! Nie uda się teraz, uda się za miesiąc, albo dwa, wiem to, probowac będę do skutku, az mi zdrowia i pieniędzy wystarczy, bo wiem ze warto, a poki jesteśmy młode możemy sobie na to pozwolić. Wszystko da się zrobić i osiagnac tylko same w siebie musimy uwierzyć, musimy nie myslec tyle o tym i przede wszystkim wyluzować choć to czasem nierealne, ale trzeba szukac możliwośći by to osiagnac, choćby poprzez taki wlasnie np. urlop

Nie masz się martwic, bo powiedziałam Ci ze poki ja będę mieć sily będę Was wszystkie ustawiac do pionu, bo wiem ze to mało pocieszające ale sa kobiety starające się pare lat, którym się udaje, a my jakby na to nie patrzeć jesteśmy na początku tej drogi Kochana :* będzie dobrze !