• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

już wam wszystkim tłumacze.
skierowanie dostałam w marcu w klinice przyszpitalnej od endo-ginka. następną wizytę mam tam w grudniu a zapisałam się z marcu :-D no i tak co miesiąc dzwoniłam żeby się tam dostać i nigdy już nie było miejsc. już traciłam nadzieję.
ale nareszcie. idę do szpitala na oddział endokrynologiczny. będą mi badać hormony które bada się z I fazie cyklu pod kątem niepłodności i moich problemów z trądzikiem. idę teraz w piątek do niedzieli.
potem mnie zapiszą na badania pod koniec cyklu żeby zbadać hormony w II fazie cyklu. mam nadzieję że zrobią mi ich dużo!
Nuuuśka
no właśnie u nich chyba dlatego tak robią na weekend bo jest dużo babek.

michalina
nie martw się przecież jesteś w dwu-paku! napewno w czymś wyglądałaś cudownie!

reklama
No to bardzo dobrze kochana :) bardzo się cieszę, że udało Ci się zapisać :) 3 mam mocno zaciśnięte &&&& by wyniki były jak najbardziej ok :tak::tak:

A tak na marginesie teraz M ma 2gie zmiany w robocie więc super, że udało się starankować w dobrym czasie i że był w domu, teraz czekamy na efekty :D

Sierpień 2013

Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08 lub 18.08
melponea - termin @ 24.08
patu$ka - termin @ .08
natka - termin @ .08

Wrzesień 2013

anuszka - termin @

Ostatnia edycja:
heja! heja!

Jestem nei zaginelam :) Ale mam taki kociol ze szok. Auto mi padlo telefon mam duzo pracy wyspac sie nie moge. Ale byle do weekendu i Ł wroci :)

Sierpień 2013

Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
patu$ka - termin @ 26.08
natka - termin @ .08

Wrzesień 2013

anuszka - termin @

anuszka super kochana ! wiec trzymam teraz ja kciuki za dobre wyniczki, piatek tuz tuz :-)

misia Ty sie nie martw takimi rzeczami prosze Cie !!! jestes w ciazy i we wszystkim wygladasz przepieknie, to ze w cos sie nie miescisz jest zrozumiale, przeciez jest Was dwoje :tak:

Ide sie polozyc, spokojnej nocy i kciuki za tempki ! :blink:

Sierpień 2013

Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
patu$ka - termin @ 26.08
natka - termin @ .08

Wrzesień 2013

anuszka - termin @

Babole
no ej,nie pamiętacie jak zrobiłam aferę i skargę napisałam że mnie nie przyjęli do szpitala bo mi nie powiedzieli żebym nie brała żadnych leków a ja wzięłam wtedy pierwsze CLO i coś tam jeszcze. to to ciągnie się właśnie do dziś!

ja teraz też dobrze trafiłam
mam nadzieję

ale miałam ciężka noc
to będzie ciężki dzień
sąsiadka znów zrobiła awanturę o 23!znów bo często się to zdarza. ale tym razem przeszła sama siebie!darla się, biła się ze swoim facetem, tłukli się jak nigdy! potem chwila ciszy i znowu. potem wyrzuciła go z domu i on dobijał się do drzwi. potem już przyjechała policja i ona dobijała się do drzwi. aż straż pożarna musiała przyjechać bo nie chciała otworzyć a chyba straszyła samobójstwem. masakra aż do czasu kiedy musiałam wstawać do pracy :eek:

i jeszcze ten mój ból brzucha na @

miłego dnia

Kochana, znam to tez mam takiego sasiada, tylko ze on mieszka pode mna, jak zaczyna sie z kobita wydzierac to kaplica, raz po 23 M do niego zszedl i opierdzielil i postraszyl policja, na szczescie sie uspokoil.
A dzis 1 czy 2 zmiana?
Znam te bole, tez tak miewam :(

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny. Ja wczoraj wróciłam z wakacji. Było super. Powiem, że zbytnio nie myślalam o staraniach- po prostu nie było na to czasu. Polecam każdej z was żeby sie tak odstresować. Ja jutro mam dostać @, brzuch mnie zaczyna pobolewać. Jak jutro nie dostane w czwartek zrobie test.

reklama
No to trzymam kciuki by maupa sie nie pojawila :)

A mnie dzis jajnik strasznie boli ( albo to podbrzusze) czuje takie kucie od srodka troche jak przy owu..... kurde no ciekawa jestem co sie dzieje

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry