michalinka jak już napisala patu$ka na imie mi Agnieszka 
Wiecie co, dziś robiłam powtorke, testu, zdjecie dam Wam wieczorkiem, ale nie wiem sama co o tym myslec. Znowu taki bledzioch, jeszcze słabszy od wczorajszego
powinnam potraktować to jako negatywny i tu wlasnie pojawia się moje pytanie - kiedy w takim razie pojawi się owulka ? miała być jutro...
szlak by to trafil.
Michalinka delikatne plamienia w pierwszych tygodniach ciąży sa możliwe, wiec to nie jest niepokojące, jeżeli nie wystepuje caly czas w ciaglosci paru dni, bądź jeśli nie stanie się intensywiejsze. Nie martw się, denerwujesz się i ot co !
Wiecie co, dziś robiłam powtorke, testu, zdjecie dam Wam wieczorkiem, ale nie wiem sama co o tym myslec. Znowu taki bledzioch, jeszcze słabszy od wczorajszego
szlak by to trafil. Michalinka delikatne plamienia w pierwszych tygodniach ciąży sa możliwe, wiec to nie jest niepokojące, jeżeli nie wystepuje caly czas w ciaglosci paru dni, bądź jeśli nie stanie się intensywiejsze. Nie martw się, denerwujesz się i ot co !

zależy od czułości testu i innych rzeczy :-) tak więc gratulację 
to owu testy, bo usiluje dociec czy ta owulka to może być dziś czy nie ale obawiam się ze znowu się wszystko poprzestawiało. Szlak.
jak fajnie ze wam wyszlo.