michalina_ch
Fanka BB :)
cmok cmok, kochane dziewczyny!!!! natka, sandra, nuuuśka.... dzięki.
No nic, muszę wytrzymać tydzień.
No nic, muszę wytrzymać tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Nuuska- mnie w drugiej i trzeciej ciąży też nie bolały piersi tylko w pierwszej i w tej ostatniej to już w ogóle nie mogłam w staniku chodzić. Chodzi mi jednak o to że nigdy nie bolą mnie przed @ czy w trakcie @ jak niektóre mają. Więc jeśli poczuję jakiś wyraźniejszy ból to nadzieja będzie większa chociaż wiadomo trzeba odczekać do terminu @ i się nie nakręcać.
oj współczuję ci kochana że tak długo w pracy siedzisz. A jutro masz wolne chociaż?
a ja ostatnio same fasolki wroze :-)

Stówka w plecy, a chłopak sam nie wiedział co on właściwie bada
Paranoja.... No nic zauważył dwie zmiany we wskazanych miejscach i stwierdził, że chyba to są węzły... Chyba...
. Dobrze że dziś nie było menagera bo bym pewnie wykitowała ze stresu. Niuuuśka zastanawiam się czy tak jak ty, też nie iść na L4 ale obawiam się że muszę najpierw znaleźć zastępstwo :/ Nie wiem jak ja tam wytrzymam do końca kwartału, bo zanosi się na to że przynajmniej do końca czerwca będę musiała pociągnąć.